[]

sıkıcı iş günlerinizi veya sıkıcı işlerinizi eğlenceli hale getirmek

için neler yapıyorsunuz?

Hatırlıyorum ilkokulda ödev yaparken kendimi sınıf öğretmeni gibi düşünür, metinleri sınıfa okur gibi sesli okur, soru cevaplarımı sanki karşımdaki öğrenci veriyormuş gibi içten verirdim. Şimdi yaptığım en büyük çılgınlık 'Rafet Bey Cevap Dilekçesi' yerine 'Rafiş'in dilekçesi' yazmak oluyor. He bir de raporlamalarda tahsilat yapılacaktı geçen yüksek bir meblağ, onun notunun yanına ''Ay hadi inşallah! :D'' yazdım, öyle gönderdim raporu şldsadasdk.


'Şunu bitirdiğim zaman ödül olarak kendime bu kadar izin vereceğim' vb. şeylerden bahsetmiyorum, müzik dinlemek mi dersiniz iş yaparken, toplantıda içinizden şarkı söyleyip ayağınızla ritim tutmak mı dersiniz misal, böyle şeyler :D

 
eğlenceye yer yok denecek kadar çok işim oluyor. olmadığında rutin bilgisayar başındaysam müzik dinliyorum ya da içimden söylüyorum. toplantıda telefona bile bakamıyorum konsantre olmam gerektiği için.

ayrıca ben zaten ofis masasını bile kişiselleştirmeyen biriyim, iş yerinde böyle eğlencelere ihtiyacım olduğunu da pek düşünmüyorum. iş arkadaşlarımla molalarda iyi vakit geçiriyorum o bana yetiyor.
  • interview with the vampire  (04.10.16 15:22:32 ~ 15:25:27) 
sıkılmaya zamanım bile olmuyor. sıkılmaktan ziyade azap veren bir işim var.


  • whatyougetiswhatyoudid  (04.10.16 15:23:02) 
sıkıldığım zaman işi bırakıp oyun oynuyorum. plague inc - dünyaya virüs yayıyorum öldürüyorum bi rahatlıyorum ki ohhhhhhhh


  • suwat  (04.10.16 15:26:52) 
ben kendimi videoya çekerim. sevgili hayali izleyicilerime yemek yapar, nasıl bulaşık yıkanır, toz nasıl alınır, ev nasıl süprülür onları öğretirim. bazen de sözlüğe girer yapacağım sıkıcı işe dair övgüler yazan olmuşsa onları okurum. mesela: matematik çalışmanın eğlenceli yönleri gibi.
bazen de alarm kurar 10 dakikaya şu işi halletmeliyim derim. bazen de müziği açar kendimi bir operanın içindeymişim gibi hissederim.
ama psikolog bana bunların benim için çok yorucu olacağını vazifelerimi içgüdüsel olarak yapmam gerektiğini, her şeyde haz aramamdan vazgeçmem gerektiğini söyledi de, haz olmayınca da olmuyor işte gerizekalı diyemedim.
  • for day to break  (04.10.16 16:41:55) 
Sıkıcı işler eğlenceli hale gelmez.
Yok öyle bir dünya.

  • bigbadabum  (04.10.16 18:44:32) 
hiç sıkılmıyoruz işyerinde sıkılacak kadar boşluğumuz olmuyor ve iş arkadaşlarım inanılmaz kafa insanlar.


  • basond  (04.10.16 19:55:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.