[]

A101'den tv alınır mı? Ve Samsung vs LG?

A101'de satılacak olan Samsung 55k6500 curved modeli. Bu modeli araştırdım ve beğendim. A101 fiyatı: 2800 TL. İnternetteki başka mağazalarda ise: 2935 TL - 3129 TL bandında satılıyor.
TV'ye ihtiyacımız var, zaten 1 ay içinde almamız gerekiyordu. Ama A101'den alınır mı bilemedim.
www.a101.com.tr

Bunu görene kadar Media Markt'tan şu LG'yi almayı düşünüyorduk:
www.mediamarkt.com.tr

Bu Samsung ve LG modelleri arasında çok fark var mıdır? LG, fazladan vereceğimiz 600TL'ye değer mi sizce?

(Büyüklükleri önemli değil, ikisi de salona uyuyor)

Edit: Bir de, LG'nin ses sistemi harman/kardon. Ama ayrıca bir ses sistemi alacağımız için bu özelliği de göz ardı edebiliriz.

 
ben şok dan almıştım ama şöyle bir sorun var. benim televizyonum arızalandı ve şok dan aldığım tv yi samsung türkiye getirmiyormuş. şok kendileri ithal etmiş sanırım. dolayısıyls garanti kapsamına almadı yetkili servis. buna mutlaka dikkat edin soruşturun


  • oscar  (04.10.16 14:36:50) 
@oscar, önemli bir detay, aklıma gelmemişti, teşekkür ederim.


  • peggy  (04.10.16 14:38:52) 
alınır a 101 'den neden alınmasın ben almıştım memnunum nexon aldım.


  • uzman pratisyen  (04.10.16 14:57:24) 
nereden aldığın önemli değil, iki tv de seni üzmez, iyi televizyonlar.

ben uzun araştırmalar sonucu lg aldım, son derece memnunum. lg'ye özel netflix uygulaması var mesela vazgeçilmezim. akıllı kumandası muhteşem çalışıyor, çok pratik. sesle komut algılaması (türkçe dahil) çok çok iyi. kendi deneyimimle lg'yi rahatlıkla öneririm.

bir de 55 inch gerçekten çok büyük, gözünüzü rahatsız eder ve görüntüyü (4k degilse) bozuk görmenize sebep olur yakından izlerseniz. en az 7-8 metre olmasını öneririm 55 inch ekran için mesafenin. değilse 49 alın, o bile fazla gelebilir mesafe kısaysa.
  • lordoz  (04.10.16 16:41:11) 
tv konusunda bir şey diyemeyeceğim ama, bu ürün çoğu a101e gelmeyecek, gelenlere de 1 adet gelecek. bir gün önceden gidip ayırtmak lazım. hatta 1 gün önceden merkeze mail atarak bile ayırtabilirsin.


  • freya  (04.10.16 17:12:03) 
donanimhaberde kesin tartismislardir iyisini kotusunu.
guncel 101 katolog basliklarina bakar misin sicak firsatlar kisminda.

  • jedilance  (04.10.16 18:20:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.