[]

geçmeyen öksürük

neredeyse 1 haftadır öksürük illeti çekiyorum. üşüttüm ama şu an geçti. sadece öksürük kaldı. kuru bazende balgamlı öksürüyorum. sanki dilimin arka tarafında birşey var ve kaşınıyor o da öksürüğe neden oluyor. geceleri bazen öksürük nöbeti geçiriyorum yatakta.

1 hafta önce evde ocakta tencere içersinde ağda unutulmuş ve yanmıştı. ev duman altı olmuştu ve duman baya etkilemişti o gün. acaba o dumanın verdiği sıkıntı olabilir mi?

not: sigara kullanmıyorum.

 
eksisozluk.com

şu işe yarıyormuş, diyorlar.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (03.10.16 23:49:07) 
ılık şeyler için bol bol. suyu bile ılıtarak için, hatta içine birkaç damla limon sıkabilirsiniz.

ayrıca toz zencefil ile balı (1 tatlı kaşığı) karıştırıp macun haline getirin ve onu yutun sabah akşam. o da çok iyi geliyor.
  • köstebek kurabiye  (04.10.16 00:06:58) 
öksürük kolay geçen bişey değil. büyük kısmını atlatsanız bile o sonunda kalan kuru öksürük çok uzun sürüyor geçmesi. bende genelde 1-2 ay sürer. bu süre içinde kendine iyi bakarsan geçecektir. 1 hafta çok kısa bi süre.

eğer geçmez, şiddeti ve sıklığı çok az bile olsa artarsa ya kendine iyi bakmıyorsun ya da hastalık ilerliyor, acele doktora.
  • sttc  (04.10.16 00:10:44) 
Bol su iç. Akciğerleri en iyi temizleyen şey su. Bi de vaktin varsa temiz havaya çık, mümkünse sabah serininde yürüyüş yap. Bol su iç. Geçecektir.


  • yaren  (04.10.16 07:55:29) 
selam 2 bardak suya 1 tane büyük soğanı soy 4 e böl kaynat, sonra içilebilecek seviyeye inince, üstüne yarım limon sık iç

çat diye bi kerede kesiyo daha iyisini görmedim

ikinci seçenek ise 1 tatlı kaşığı bala yedirebildiğin kadar kuru yada yaz zencefil rendesi karıştırıp yutmak, ağzına at suyla yut, pek yenilcek bişey değil çünkü
  • killerbee  (04.10.16 09:38:41) 
nar ye.


  • jimicik  (04.10.16 09:43:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.