[]

Zevk olayı

Sizce hangi taraf daha cok zevk alıyordur iliskiden? Erkek mi kadın mı?Bahsettigim iliski türü cinsel olan.Okudugunuz ettiginiz bisiler var mı bununla ilgili. Yorumları beklerim. Hayır,kendime taraf secmicem cok zekiler:)




 
bence kadın, orgazm hormonlarla ilgili birşey ve bundan alınan keyif eşit bile olsa kadınlarda arka arkaya olabiliyorlar. biz olamıyoruz (ya da en azından ben olamıyorum, aramızda olan illa vardır yerseniz)

onun dışında hiç titreyerek boşalan bir adama denk gelmedim (allah getirmesin) yani hiç şantiyede bile böyle hikayeler dinlemedim (neler anlatıyorlar aklınız almaz) ama titreyerek orgazm olan kadına denk geldim(ben bakirim, yani bi' arkadaşım anlatmıştı)
  • mete kudur  (03.10.16 21:56:33) 
kadınlar daha fazla alıyordur, ama erkeklere kıyasla baya zor oluyor diye biliyorum.
yani uygun şartların bi kadın için oluşması daha zor, ama olduğunda daha fazla zevk alıyordur.

titreyerek boşalma olayı da kellere özgü diye biliyorum. kel arkadaşlar da normalden uzun yaşıyolar.
  • aydogank  (03.10.16 22:01:39) 
Kadın 7-8 kat daha fazla zevk alıyor diyorlar bilimselmiş


  • limoncello  (03.10.16 22:03:14) 
Bence kadınlar alıyordur. Bizim sistem sık tekrarlara uygun değil.


  • dissendium  (03.10.16 22:05:07) 
ikisinin süresi farklı değil mi? Kadınınki daha kısa sürüyor galiba. E bu da algıyı etkiler?


  • neynep  (03.10.16 22:05:56 ~ 22:06:10) 
serçe parmağını kulağına sok deli gibi kaşı. kulağın mı parmağın mı daha çok zevk aldı?


  • a r a m i s  (03.10.16 22:11:09) 
Kadın, çok net:( erkeğim


  • benaslindayohum  (03.10.16 22:18:38) 
neyle ölceceksin bu daha cok zevk alma isini merak ettim. orgazmi zevk almanın dorugu olarak düsünürsen, kadinlar acik ara önde. erkek bir sonraki icin beklemek zorunda, kadinlar arka arkaya defalarca orgazm olabiliyor. ama kadina zevk almanın günah oldugu, ancak orospuların zevk alacagi ögretilmis, bu nedenle kadinin beyninde daha cok bariyer var. bu sebeple de alacagi varsa da, almiyor zevk mevk.


  • thewizardofearthsea  (03.10.16 22:26:46) 
Kadın orgazm olabilirse zevk alır ama çok büyük çoğunlukla orgazm olmuyor Türk kadını, o yüzden bence yanlış genelliyorsunuz. Ülkemizde zevk erkeğe mahsus.


  • yaren  (03.10.16 22:44:38) 
kadın orgazmı erkeğinki gibi anlık gelişmiyor. kadın orgazmı bir süreç erkeğin aldığı zevk ise seksin süresiyle sınırlı. kadınlar orgazmı tarif ederken gözlerinin karardığından, dünyadan soyutlandıklarından falan bahsediyorlar. şimdi eğri oturup doğru konuşalım hiçbir erkek kendi boşalmasını böyle tarif etmez. hiçbirimiz boşalırken kadınlar gibi kendimizi kaybetmiyoruz.


  • jurgen windcaller  (03.10.16 22:48:46) 
Kadının orgazm olma potansiyeli erkekten kat kat daha fazla, bilimsel olarak ispatlanmış da. Ha Türkiye'de erkeğin 10'da 1'i kadar falan orgazm oluyorlardır. Sevişmek=erkeğin ihtiyaçlarını gidermesi çünkü.


  • kingdom of rust  (03.10.16 23:47:01) 
sünnet denen gereksiz operasyon yüzünden türk erkekleri zevk falan almıyor. bütün sinirler köreliyor çünkü hassas noktadaki.


  • tughan  (04.10.16 00:35:23) 
Kadın tabularını yıkıp vücudunu tanırsa, potansiyeline erişirse onun aldığı zevkin onda birini bile alamayız. Kadın zincirleme orgazm olur, dakikalarca kasılması sürer. Erkek fırt diye gelir, ve seksin psikolojik hazzını bir kenara bırakacak olursak, erkeğin seksten aldığı fiziksel haz maalesef boşalırkenki ve boşaldıktan sonraki birkaç saniyedir. Bu süre kadınlarda daha uzun, üstelik kadınların erojen bölgesinde daha çok sinir ucu var. Yani kadın hep yener.


  • yirmisantim  (04.10.16 00:46:11) 
Gençler, erkekler de multi orgazmikler ama ne kadar ihtiyaçları var o tartışılır. Kadın orgrazmı sadece 3 saniyeciktir bilginize!

Alıntı 1.
"kadınlar orgazmı tarif ederken gözlerinin karardığından, dünyadan soyutlandıklarından falan bahsediyorlar. şimdi eğri oturup doğru konuşalım hiçbir erkek kendi boşalmasını böyle tarif etmez. hiçbirimiz boşalırken kadınlar gibi kendimizi kaybetmiyoruz."

Alıntı 2.
"erkeğin seksten aldığı fiziksel haz maalesef boşalırkenki ve boşaldıktan sonraki birkaç saniyedir."

Her yaştan gençler, ergenlikte zannedildiğinin aksine ERKEKTE BOŞALMAK ORGAZM DEĞİLDİR. Birçok erkek hayatında orgazm bile olmamıştır ama oluyorum zanneder.

Kızlar ; Erkek kendi cinselliğini öğrendiğinde kadın bu erkeği genelde kaybetmiş olur. Erkek cinselliği hakkındaki olanca bilgisizliğe rağmen çoğu kadın kocasını orgazm edebildiğini zanneder. Ayrıca erkek tatmini kadın tatmininden zordur. Tatmin eşit değildir orgazm. Orgazm tat almaktır tatmin ise doymaktır.



Erkek boşalmadan da 'defalarca' orgazm olabilir ve bu orgazmlar 3 saniyecik de değildir! Erkekte boşalmak sadece zevkin sonudur noktayı koyar 'zevkin kendisi değildir' dolayısıyla istenmeyendir. Ergenlerde ise başka bir halt bilinmediğinden alternatifsizdir.

Erkeklerin de büyük kısmı aynen kızlar gibi cinselliklerinin farkında olmadıklarını bilmiyorlar. Hatta gördüğüm kadarıyla akıl vereni de bol.

Programın birinde Okan Bayülgen isimli gariban erkek cinselliği hakkında bir iki saçmaladı. Buradan yazmayla uğraşmıyorum şimdilik ama sırası gelecek... Neyse ben bunu en azından cinsellik hakkında bir şeyler biliyor zannederdim ama kültürsüzlüğünün yanında cinsel cehaleti de ağırmış.

Yanında duran adam buna "Hayır bir iki dakika değil her erkekte bir saat süren pompa süresi (orgazm konusundan çıktık) kapasitesi standart olarak mevcut." dedi. Sanırım an itibariyle 45 yaşına gelmiş olan Okancık "Geri çekilerek mi?" diye saf saf sordu. "Hayır aralıksız tek seferde!" cevabıyla yıkıldı. Tek döngüde 6 kadına yetecek süre...

Okancık sanırım programın sonrasında kendini eğitmesi gereken kişilerle uzun sohbetler ve psikolojik tedavisinin ardından erken boşalmasından kurtulmuştur. Türk kadınında da aşırı yaygın bir geç boşalma problemi mevcut ama onlar da bunu bilmiyorlar. Erkek eğitildikten sonra birden fazla probleminizi keşfediyor. Buradan tek tek listelemiyorum.

Her neyse sevgili Okancık bu canlı yayında rezil olma seansının ardından aynı yıl eşinden aman yani karısından boşandı. Yukarı da yazmıştım tekrarlayalım; 1. Erkek kendi cinselliğini öğrendiğinde kadın bu erkeği genelde kaybetmiş olur. 2. Erkek eğitildikten sonra birden fazla probleminizi keşfediyor.

Siz sizinkini kullanmayı öğrendiğinizde eş zamanlı olarak karşınızdakinin de kendininkini (kadınlığını) çalıştıramadığını öğreniyor öğretiliyorsunuz. Buradan da vajinal-klitoral orgazm farkına geliyoruz ve ben bu konuda da yazmayla uğraşmıyorum. Çoğu kişi vajinal orgazm olabildiğini zannediyor. Oysa tek yaptıkları penisi klitorise sürttürerek içeriye almaktan ibaret. Açıyı değiştirerek pompa yapın orgazm olamadıklarını anlayıveriyorlar.

Seksologlar ilk birkaç seansı seksi yanlış bildiğinizi anlatabilmek için harcadıklarını söylüyorlar. Altyapısını vermeden uykulu kafayla öylece karaladım. İki paragraflık siteye kitap yazamam anlamadığınızı anlayın yeter.
  • neotunc  (04.10.16 02:00:36) 
tasvir yapmak gerekirse erkekler dışa doğru, kadınlar içe doğru bir çekim/itim tadında orgazm oluyorlar derler.

bu arada buzdağının görünmeyen kısmını da hesap etmek gerek. herkes "kendi yaşadığını" seks sanıyor fakat belki de kadın olsun, erkek olsun asıl hazlardan muaflar. belki de anca kıyısında dolaşıyorlar. bu işin kamasutrası var, tantrik seksi var. taocular seksin kitabını yazmış adamlardır mesela. sırf pozisyon olarak da düşünmemek lazım, onlara saygısızlık olur. kişi kendini eğiterek ve partnerine gerekli özeni göstererek level atlayabilir seks konusunda. bakmayın yani pornoların dikte ettiği fast-food kültürü tadında ilişkilere. ağızlarına extacy atıp seks yaptığını sanan adamlar onlar...
  • matrix  (04.10.16 02:56:23) 
Kadınlar tabii ki. Kendini tanıyan, tabuları olmayan bir kadın orgazm olacağını yarim dakika öncesine kadar bile anlayabilir; tüm vücuduyla hisseder.


  • piremses  (04.10.16 07:54:53) 
elbette kadınlar.
tartışmaya gerek bile yok.

tabii burada süreci çözebilmek önemli.
kadın kendini tanımıyorsa, neyi ne zaman nasıl yapmaktan hoşlandığını anlayamamışsa, erkeğin yarısı kadar bile bir şey hissetmeyebilir.

kadınlar için orgazm bir süreç, hatta dalgalar halinde gelen bir süreç.
yukarıda da yazılmış, bazen birkaç dakika öncesinden bile hissediyorsun yaklaştığını.
ama kadın için seksin kendisi de bir süreç zaten.
sürekli üstüne koyarak ilerliyorsun, mutlaka yeni bir şeyler çıkıyor.
hisler değişiyor.

seks ve orgazm kadın için ruha daha fazla hitap eden bir şey.
çünkü derinleştikçe, aldığın zevk, sekse bakış açın, seks yapma nedenin, orgazmı yaşama şeklin, bunun için tercih ettiğin/seçtiğin insanlar vs. hepsi değişkenlik gösteriyor.

erkekleri bu açıdan biraz mekanik ve şanssız buluyorum.
  • blatta hiberna  (04.10.16 12:16:30 ~ 12:17:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.