[]

40 yaşındaki bir kadına nasıl bir doğum günü hediyesi?

hayatında çok fazla doğum günü yapmamış, doğum günlerinde de çok fazla hediye almamış, hatta hiçe yakın almamış biri diyebilirim.

pasta için neli istersin dedim, onu bile istemem dedi.

ama ben yapacağım.

böyle çok pahalı olmayan ama bir daha asla unutamayacağı bir hediye almak istiyorum. öğrenciyim, keşke daha iyilerini alabilsem ama, hani olur ya milyarlar döksen o hisleri veremeyecek bir hediye..

çok ufak hediyelere bile seviniyor aslında.

ve sürekli kullanacağı bir şey olsa daha iyi olur.

 
hocam sen tanıyorsun ,biz şimdi ne dersek diyelim çok alakasız bişey çıkacaktır, sürpriz olması kesinlikle şart ama onu söylemek isterim.

pasta önemli değil hangisi olursa olsun.

klasiklerden bildiğin gibi parfüm olur, sürekli günlük hayatta sevdiği bişey olur, ufak bi hediye ve güzel bi arakdaş ortamı yemeği olabilir. hani sevgiliyseniz baş başa olabilirsiniz yemek memek.
  • killerbee  (03.10.16 21:45:59 ~ 21:47:28) 
Bence beyaz altın bi kolye al. Cok güzel modeller var.Günlükte takabilir. Ben öyle yapıcam, gönlümdeki hatuna.


  • basubadelmevt  (03.10.16 21:49:07) 
hocam öğrenciyim diyor adam kalkıp 1000 lira gömmek istemez diye düşünüyorum.


  • killerbee  (03.10.16 21:50:04) 
Bir de sey yap, temadan agac dikme olayı güzel, kalıcı bi bag olur aranızda.Sertifima filan sa veriyorlar.Kolyeyle kombinlesen cok hos olur.


  • basubadelmevt  (03.10.16 21:50:12) 
alanı daha da daraltayım, kendisi annem :)


  • tosiba  (03.10.16 21:58:11) 
tamam o zaman güzel bi yüzük olur, altın gümüş olsun çok pahalı olmasına gerek yok

küpe olabilir altın gümüş

pasta kesin olcak, süpriz kesin olcak

bunların dışında seni hatırlatabilecek ufacık bi iğne bile yeterlidir, bunu bana oğlum kızım aldı desin.

evde mutfak aletlerinden eksiği olan bişey olabilir.

hediye falan sebep yani sevinmesi için , illa büyük yada küçük bişey değil mutlu olabilmesi için.
  • killerbee  (03.10.16 22:01:11 ~ 22:02:32) 
reklam yapmak gibi olmasın ama eğer elinde yoksa şu lûgat 365 kitabından çok iyi bir hediye olurdu.


  • avianthem  (04.10.16 02:42:10) 
Kesinlikle mutfak eşyası veya eksik bir mutfak aleti falan almayın. Takı falanda olmaz bence çok klasik.

Şayet imkanınız varsa ve annenizin mizacına uygunsa küçük bir hafta sonu turu, güzel bir otelde spa paketi gibi sadece ona özel bir şey daha güzel olur. Kampanyalardan uygun fiyatlı bulup yorumları araştırarak seçebilirsiniz.
  • Phoebe  (04.10.16 09:11:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.