[]

Hasta olduğunuzda

Merhaba,

Hasta olduğunuzda nasıl bir ruhaline giriyorsunuz?

Amaan kimse karışmasın hastayım ben. Ulaşmayın, dokunmayın, konuşmayın benimle mi?

Yoksa biraz böyle önem verdiğiniz kişi(ler)den ilgi bekliyor duruma geliyor musunuz? Hiç bir şey yapamıyorsa bir arasın falan?

2. ise o malum kişi en azından bir arar değil mi O.o?

 
ilgi bekliyorum ben.


  • rayde  (03.10.16 19:52:09) 
Kimseyi istemem yanımda. Ses de yapmasın kimse. Anneme mızmızlanırım biraz. Arada bir de sıkılıp böğürdüğüm oluyor.


  • dissendium  (03.10.16 19:53:09) 
İlgi bekliyorum ailem ya da çok yakın arkadaşlarımdan, görmeyince ağlıyorum hatta. O kadar çirkin bi kişiliğe bürünüyorum.


  • sergerde  (03.10.16 19:55:07) 
Yalnız kalmak ve dinlenmek isterim sadece.


  • köstebek kurabiye  (03.10.16 19:55:08 ~ 19:55:26) 
ilacımı alır üstümü örter tek kalmak isterim, ne konuşasım gelir, ne başkasıyla ilgilenesim gelir. O evlerden ırak halimle de kimseyi sıkmak istemem.


  • kimlanbu  (03.10.16 20:06:56) 
Annemin beni şımartma halini direkt özlüyorum ve ben hasta yatarken benimle ilgilenilsin istiyorum. Annem uzakta olunca da haliyle sevgiliye düşüyor görev adsasdas. Domates çorbasını seviyorum diye işten eve gelince ev yapımı kaşarlı domates çorbası buldum karşımda acayip bir mutluluktu mesela. Böyle oldukça insanın hasta olası geliyor :D


  • neferkitty  (03.10.16 20:18:02 ~ 20:20:22) 
yalnız kalıp dinlenmeyi tercih ediyorum. kimseye tahammülüm olmuyor, konuşasım düşünesim bile gelmiyor. kendi kendime mızmızlanıp duruyorum.


  • jonestown  (03.10.16 20:20:58) 
Annemi istiyorum sadece, su hayatta ondan baska kimseye nazim gecmiyor.
Tek malum kisim de annem. O da arar sagolsun.
Bazen o yanimdayken hasta oluyorum, iyi oluyor oyle olunca :D
  • kuehles blondes  (03.10.16 20:32:57) 
herhangi bir konuda yormasınlar yeter...


  • matrix  (03.10.16 20:34:34) 
kimseyi istemem +1. sadece yemeğim yapılsın önüme konsun o kadar. ama maalesef böyle bencil olarak yaşayamıyorum hastalık dönemlerimde.


  • golgi aygıtı  (03.10.16 20:35:54) 
ben tam olarak "bilge ve bir o kadar da yaşlı amca"ya dönüşüyorum ya. kemiklerin sızlaması, o zayıflık hali... aman allahım. her gün rospu çocuğu, mna koduklarım diye milleti boğazlayan adam gidiyo, yerine kuru ekmeği öpüp hayatın öneminden ve her şeyin ne kadar da huzur dolu olduğundan bahseden biri geliyo. ben hasta olmayı seviyorum açıkçası çorba yapacak birisi olduktan sonra. bambaşka bi kafa.


  • der meister  (03.10.16 21:02:49) 
hiç konuşmak falan istemem ama ilgilenilsin de isterim. hasta olduğumda sanırım dünyanın durmasını istiyorum :D


  • yuvarlanantencereninkapagi  (03.10.16 21:06:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.