[]

eniyisoru.com - MEB okullarda sorgulama becerisinin geliştirilmesi

Şu an için pilot olarak bir lise ile yürüttüğümüz projemizi soru sorma, cevaplama konusunda uzman saygıdeğer ekşiduyuru kullanıcılarına gururla sunarız!

Ülkemiz eğitiminde çok büyük bir eksiklik olarak gördüğümüz öğrencinin derse katılımını ve öğretilen bilgileri bilinç süzgecinden geçirmesini amaçladığımız projemizin adı eniyisoru.com. Adından da anlaşılacağı üzere 2016-2017 öğretim yılında herhangi bir okulda derste sorulmuş herhangi bir soru ile öğrenciler yarışmaya katılabilecekler.

MEB'e sunduğumuz proje eğer destek alabilirse Türkiye'nin her yerinde akıllı tahtalarda günlük olarak açılacak, dersler Türkiye çapındaki öğrencilerin sorduğu iyi sorularla başlatılabilecek.

Henüz başlangıç aşamasındayız. Yazılımını ekip olarak %100 kendimiz kodlayarak yapılandırıyoruz. Ekşiduyuruyu örnek aldığımız birçok kısım var proje planında, ilerde eklenecek soru kategorileri gibi.

Bakıp görüş bildirebilirseniz çok seviniriz! Bonus olarak üye olabilir, kullanıcı deneyimi hatalarını bizimle paylaşarak destek olabilirsiniz!

www.eniyisoru.com

 
çok güzel düşünce. umarım hakkıyla uygulanır.

öneri: üyelik sayfa düzeni yorucu. kutu doldururken alta geçmeye alışkınız siz sağa geçme yapmışsınız. şifre 6-12 karakter olmalı en az bir rakam ve harf içermeli koşuluna gerek var mı? benim daimi şifrem hep rakam ya da hep harfsebu site için şifre belirleyeceğim onu aklımda tutacağım.. zahmetli.
artı olarak sosyal medya adresleriyle üye olunsa iyi olur.

üyeliği geçemediğim için içerikle ilgili bişey diyemiyorum şimdilik.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (03.10.16 21:55:50) 
sorulardan birisine verilen cevap yanlış. bilmeyen birisi için yanıltıcı olabilir. bunun kontrolü yapılmalı. cevap verecektim ama üye olmak gerekiyormuş. denildiği gibi sosyal medya hesabıyla giriş yapılabilseydi keşke. fikir çok güzel.


  • ruhen hastayim ben  (03.10.16 22:02:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.