[]

Isı yalıtımı

Evde açık otopark yüzünden tabandan giren soğuğun etkisini azaltmak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yanıt verebilirse sevinirim; taşyünü mü, karbon katkılı eps mi daha etkilidir?




 
Tasyunu daha iyidir ancak ağır bi malzemedir. Siz anladığım kadarıyla alttan tavana yapacaksınız. Bu durumda ağır malzeme daha sıkıntılı olur. Tutturmak içinde çelik çivi kullanirlarsa bu da maliyet artırır.
İyi bir usta karbonlu eps ile yalıtım yaparsa çok daha iyi bir iş yapmış olursunuz.
Fiyat olarakda fikir vermesi açısından Nerdesiniz bilmiyorum da ben malatyadayim, karbonlu eps takımı 15 lira civarı, işçilikte yine 15 lira civarı. 1 metrekare için.
Mümkünse 20 dns yaptırın yoksa 16 dns'de olabilir.
  • etna  (03.10.16 16:12:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.