[]

e-sigara

alabileceğim güvenilir,tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı istanbul'da ?
birde yine e-sigaranın hangi marka ve modelini tavsiye edersiniz?



 
hocam panik yok ben yazacağım sana en ince detayına kadar. konu karışık, beni dinlersen eğer sanıyorum ki çok daha memnun kalacaksın, yazı uzun sürecek o yüzden bekle

şimdi çok çeşitli, birçok değişik marka var, bilmiyorum daha önce kullandın mı ama maliyetli bir iş, gerçekten kaliteli sorunsuz bi makina alıcam diyosan sana tr den 300 400 arası bi fiyat çıkar.

ha çok kazıklandım ben kazıklana kazıklana öğrendim, kendi setupımı 4 ay gibi bisürede kurdum, çünkü 14 paketimin 10 tanesi gümrükten geri gitti, bu ara çok getiren görüyorum , pillerde sıkıntı var ama gittifidiyorda falanda var 18650 pillerden.

daha önce kullandıysan söyle. ona göre daha farklı şeyler yazarım

bir kalem tipli makinalar var çok dandik, bir üst kalem tipli ama daha kullanılabilir olanları var onlarda bence dandik

birde mod ve tank diye 2 kısımdan oluşan setler var.

şimdi ben mod olarak en çok wismec rx200 s ten memnun kaldım, çünkü 3 pilli yani bir günü rahatlıkla kurtarıyor. elimde joyetech vtc mini 75 watta var, tek pilli, hani kısa süreli dışarı çıktığımda taşınabilir olması açısından kullanıyorum.

tanklara gelirsek bu tanklarda temelde 2 çeşite ayrılıyo, bi coil denilen hazır rezistans takılan tipte, ikincisi ise bu coili kendin evde sardığın tipte olanlar var.

coilli tanklarda coiller hem benim istediğim performansı vermiyor, hemde coilleri temin etmek çok zor ve pahalı oluyor.

esigara çok masum bişey değil, bence en az sigara kadar zararı vardır, benimde 4 ay falan oldu kullanamya başlayalı.

bırakıcam edicem diyosan, irade ile alakalı e sigara hiç bişeyi bıraktırmaz.

bu olaylar çok karışıktır, öyle doldur likiti bas çek gitsin değil, bilinçli kullanmazsan 2 senede kanser bile yapabilirsin kendini

coilin malzemesinden tutta kullandığın likitlerin özelliklerine içindeki aromalara kadar bir sürü etmen var.

volt ohm amper bilmen lazım, eğer bunlara dikkat etmezsen pili bile patlatabilirsin(bazı düşük amperli piller örnek olarak panasonic ncr18650b)

şimdi sen nasıl bişey arıyorsun, bana söyle, ona göre markalarını söyliyeyim sana.

ikincisi ülkeye girişi yasak olduğu ve karaborsaya döndüğü için, bir dükkandan falan alman çok zor, facebookta gruplar falan oluyor, ya istanbuldan istediğin birini bulup elden alcan, yada havale eft yapıp bekliycen. yada çinden sipariş edicen gelirse 1 ay gelmezse allah kerim.

sende bakmışsındır internet siteleri mevcut ama bu internet sitelerinin fiyatları acayip kazık türkiye satış fiyatlarına(karaborsa elden satış) göre

bana ne kadar çabuk cevap yazarsan bende sana bildiklerimi o kadar çabuk aktarabilirim
  • killerbee  (03.10.16 12:14:12 ~ 12:26:34) 
@killerbee e-sigara hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim,yalnız bildiğim kadarı ile dumanı direk içine çekenler ayrı cihaz alıyorlar.ben bu kategoride değilim:)
likit olarakta içimi hafif aroma kokusu yoğunları tercih edeceğim.
orta karar bir alet ve likit başlangıç olarak işimi görür sanırım.
ilgin için teşekürler şimdiden
  • elcordobes  (03.10.16 13:32:50) 
killerbee detaylı anlatmış zaten hepsini okuyamadım ama birkaç ekleme yapayım.

Biz buharistan.com'dam alışveriş yapıyoruz çok da memnunuz, orayı tavsiye edebilrim.senin gibi önce orta halli bir şeyle başlayalım dedik ama boşa giden para oldu o. adam gibi bir alet alıp onla gerçekten güzelce içmek çok mantıklı sonuçta biz de 3-4 ay sonra öyle bir alete geçtik. şu anda joyetech evic vt 5000 mah kullanıyoruz. 350 tl civarında fiyatı. ama tavsiye ederim gayet kaliteli ve tatmin ediyor.

likit olarak da maxboro, cookie star, rising sun, gibi likitleri alıyoruz. durum budur.
  • kaputt  (03.10.16 14:16:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.