[]

Macfit'e uye olayim mi?

Fiyati cok uygun geldi. Nasildir, is gorur mu?




 
Macfit'in fiyatı ucuzdur, ucuz olması nedeniyle her türlü müşterisi vardır, mesai saati bitimine doğru aşırı kalabalıklaşır çok sıra olur, kekosu kezbanı boldur, her ay kredi kartından para çekerler, üyeliğin bitse de çekmeye devam ederler. Bu dezavantajları. Bunun yanısıra batmaz, dünya varolduğu sürece varlığını sürdürür. Jatomi'ye para kaptıran kerizler gibi paranı kaptırmazsın. Bu da avantajı. Sen karar ver.


  • angelus  (03.10.16 11:53:36) 
Tavsiye etmem, edeni de görmedim açıkçası. Ben de Fulya'daki macfiti denemiştim. Çok kalabalık, trainer'lar ilgilenmiyor - ücret karşılığı ancak, havlu, şampuan vs verilmiyor, soyunma odaları yetersiz, ve üyelik iptali yaparken çirkefleşiyorlar.
Ben tenha saatlerde giderim, saat sıkıntım yok, birinin ilgilenmesine de ihtiyacım yok, kendi programımı yaparım vs diyorsan uygun olabilir.

  • peggy  (03.10.16 11:54:38 ~ 11:56:07) 
Macfit biraz problemli bu aralar ama sizin ne istediğiniz önemli bu noktada.
Anlatayım;
Büyük ve bol imkanlı bir Macfit'e gidiyorum. İlk başta dediler ki 3 tane induction programı var başlayanlara uyguladığımız. Her bir induction 6 haftalık. 6 haftada 1 hocayla görüşme ve yeni program(induction) verilecek ama 3 induction'dan sonra seni öyle bırakıyorlar. Ya pt ile görüşeceksin ya da kendin programını uygulayacaksın.
Şimdi her şey böyleydi ama induction programlarını değiştiripmobil applerine yönlendirdiler. Hocayla görüşmüyorsun artık direkt app'ten amacına göre mevcut programı seçiyorsun. Biraz saçma oldu.
Ama ben pt arkadaşımın bana yazdığı programı uyguluyorum, grup derslerine giriyorum o şekilde memnunum salondan. Yalnıx z akşamları çok kalabalık olabiliyor tekel oldukları için herkes buraya gittiğinden.
Kısacası size kalmış :)
  • mor oje  (03.10.16 12:03:39) 
spor yapmak hakkında fikrin varsa iş görür. kalabalık saatlerde gitmeyeceksen de iş görür (akşam 6'dan sonra istiklal caddesi gibi olduğunu aklında tut).

başka seçenekler varsa etrafında ve özellikle ilk kez spor yapacaksan bence bulaşma. çünkü kimse seni bi tarafına takmıyor. trainerlar özel ders verdikleri kişilerle ilgileniyor sadece, onun dışında sohbet edip telefonlarıyla oynuyorlar.
  • nathanieltroy  (03.10.16 12:07:56) 
Ha bu arada varsa aylık üyelikle ve evet sanal kartla ödeyerek bi başlayın, devamında severseniz yıllığa geçersiniz.


  • mor oje  (03.10.16 12:10:00) 
güvenmediğin için sanalkart kullandığın bir yere üye olma bence.


  • medievalman  (03.10.16 13:01:57) 
Kendi kendine spor yapabileceksen, çok da yoğun olmayan bir şubeye yakınsan gayet iyi. Ben baya memnunum kendilerinden. Ödemeyle alakalı bir sorun da yaşamadım. Gidip "iptal ettirmek istiyorum" deyince ediyorlar, öyle haksız yere para çekme durumu falan olmadı hiç.

Benim şube: Küçükköy Vialand
  • roket adam  (03.10.16 13:12:57 ~ 15:56:50) 
yoğunluğu en az olacak şubelerinden birisine (ataşehir-novada) üye olmuştum. set aralarında alet beklerken terim soğuyordu, öyle manyak bir kalabalık oluyor.

hocaları aşırı ilgisiz. eğer güzel kadın değilseniz, veya hocaların kankası değilseniz en az calimero kadar yalnızsını o salonda.

bunun dışında, ucuz bir yer işte. akşama kalmazsanız gitmek için rahat edersiniz.
  • teritori  (03.10.16 13:23:00) 
Trump subesine gitmeyi dusunuyordum, yeterince kalabalik olur sanirim. Belki Merter'dekine de gidebilirim ama orasi da boyle uygun fiyatli mi bilmiyorum.


  • stavro  (03.10.16 14:02:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.