[]

IRC (MIRC) kullanan var mı?

nostaljik duygularla, biraz da meraktan mirc kurdum az önce. :) unutmuşum epey bir gerçi ama undernet'e bağlandım. zurna kanalında 4 kişiyiz şu anda.

geyik bir yana dünyada irc ne durumda şu anda merak ediyorum aslında. sonuçta yapısı basit ve bu yüzden de epey kullanışlı bir ortam. mesela şu anda irc üzerinden çizgiroman falan paylaşımı yapılıyor mudur görmek isterdim. ya da underground insanların iletişim aracı bu mudur acaba şu anda?


 
bence değildir, kripto yok, ikincisi çok seviyorsan bak duyurunun altında chat kısmı var oraya tıkla :)

ben kullanmıyorum, artık kullanan kimse yok.

underground adamlar kriptolu sistemler kullanır, deep web dahil.

bak whatsapp ın bile kriptosu var
  • killerbee  (03.10.16 11:27:27) 
mirc kullanmiyorum ama irc kullaniyorum arada. freenode.net'de developer kanallari var. arada soru sormaya filan giriyorum.
freenode'da paylasim kanallari vardi sanki. ebook kanali vardi.

  • oshamahue  (03.10.16 11:47:29 ~ 11:48:33) 
irc web versiyonu kullanıyorum ben. Oyun içi konuşmanın hızlı ya da çok kişiyi olmadığı (genelde browser tabanlı) oyunlar oynayanlar kullanıyor iletişim için. Fakat x kanalına girip milletle sohbet olayında yokum.

Türkiye'de hala mirc ile sohbet olayı var. Hatta ifşa ya da araştırma için reşit olmayan yaşta kız taklidi testleri bile yapıldı kaç defa. Bakanlık araştırması bile var bu şekilde.
  • nawar  (03.10.16 13:30:58 ~ 13:31:53) 
ben kullanıyorum, hiçbir yerde bulamadığım ebook'lar oradan çıkıyor, sırf onun için duruyor kenarda :)


  • kobuzchu kiz  (03.10.16 14:00:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.