[]

Kopenhag ülkü ocağı

www.facebook.com
Bunlar bu kadar vatanı milletini seviyorsa türkiyeye gelsin .Saçma değil mi ya orada gidip ülkü ocağı açmışlar :)



 
hehe herkez bi menfaat peşinde işte, siyasetin amacı bu olmamalı,

akla bunu getirdi güldürdü
s.instela.com

ayrıca bu alamancıların alayında var bu aşırı ülkücülük, orda basıyolar pompayı, basıyolar pompayı bunlara, hitler kesiliyolar hehe
  • killerbee  (03.10.16 02:26:00 ~ 02:40:18) 
aslında görünüşte komik ama aslen kuruluşları filan eski sürgündeki ya da hayatı tehlikede olduğu için ülkeden kaçmak zorunda olan insanların kurduğu dernekler onlar.

bunun zıt kısımlarıda var.

bir de her bir şeyi seven insanın yapma şansı olmayabiliyor. çocukları, ailesi, mali durumdan dolayı dönemeyebilirler.

yurt dışında yaşamadığınız ve insanların içinde bulunmadığınız için görmediniz ve size komik geldi sadece bu.

buna uygun olarak, hacca gidenler mekkede yaşayıp her hafta umre yapma şansı elde edebilir, yurt dışı atatürkçü düşünce derneklerine üye olanlar dönebilir(milliyetçilik, halkçılık etc.) etc. zıt kısımlarda yorumlanabilir bu.

ben milliyetçi değilim, hatta uzaktan yakından alakamda yok, ama birinin milliyetçi olması demek illa o ülkede yaşaması anlamına gelmiyor, görüş olarak milliyetçi olup gidemeyebilir ya da yapması gerekenleri yaptıktan sonra dönecektir.

çok daha ilginç bir hikaye de var bu konuda.
eksisozluk.com
  • kurnaz  (03.10.16 03:44:41) 
Acsinlar ne olacak? Takilsinlar iste oyle.


  • stavro  (03.10.16 08:41:04) 
her seçim sonrası ülkeyi terketmek isteyen vatandaş ülkesini ne kadar seviyorsa, bunlar da o kadar seviyor.

milliyetçi değilim ama vatanını, milletini seviyorsa madem, Türkiye'ye gelsin mantığınızı anlamsız buldum.

ayrıca yurtdışında azınlıkta kalan topluluklarda, kültür şoku, özlem vs. nedeni ne olursa olsun böyle duygular gelişiyor.
  • sporty  (03.10.16 09:05:42 ~ 09:14:58) 
Yok bunun ters bir örneği burada var. aşırı derecede koyu olan kürt yakınlarıma ee Kurdistan a git o zaman ya da bu ugurda mücadele et daga cık dediğimde yok gidemem yapamam ben orada burdan desteğimi olurum demişliği var.

Hayır destek ol tabi eyw ama Türkiye de yasamadan aşık atmak beni sinirlendiriyor acıkcası.
  • fıytfıyt  (03.10.16 09:19:58) 
guzelmis.


  • eksimeksi  (03.10.16 14:51:14) 
duyuruda gezinirken rastladım.

duvarında kocaman haçlı bir bayrak olan belki tek ülkü ocağıdır. o da danimarka olması hasebiyle zorunluluktan.

saçma bence ama bırakınız takılsınlar.
  • runfor  (01.02.17 23:43:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.