[]

Overwatch ve World Of Warcraft Hakkında

İki duyuru açmak istemediğim için iki sorumu da buradan soruyorum.


Overwatch almaya değer mi? FPS seven bir insanım fakat oyunda hatrı sayılır bir meblağ istiyor sizce değer mi?

World Of Warcrafta şimdi başlamak genel hattı ile bilgileye sahip ama oyuna neredeyse sıfır dereceden başlayan bir insan için mantıklı mı? Yani bundan 1.5 ay önce girdiğimde tam hatırlamasamda Allience ana şehri bomboştu gerçek anlamda boştu yani tek bir oyuncu bile yoktu koskoca şehirde... Sıfırdan başlayan bir oyuncu tutunabilir mi?

 
wow kısmı için cevap veriyorum

evet mantıklı tabii. neden olmasın ki

alliance şehirlerinden birinin boş olması kısmı da gayet normal. alliance için stormwind, horde için orgrimmar dolu olur, diğerlerinde çok insan göremezsin. mesela ben şu an undercityde gezsem, heirloom vendorunun önündekiler hariç 10 tane oyuncu görmem muhtemelen. özetle, o bir kıstas değil.
başlayabilirsin.
  • naberabi  (02.10.16 23:21:16) 
bence overwatch değer, wowa da başlanır.


  • freya  (03.10.16 11:18:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.