[]

bilgisayarı tvye aktaramama sorunu, anlayan bakıversin 2 sn

bilgisayara format attım, bin pişman oldum vallahi.
daha önceden sorunsuz bağlıyordum tvye, güzel güzel maçımı izliyordum.ama formattan sonra bir türlü bağlanamadım.

herşeyi yaptım gugıldan araştırdım ama nafile.

şimdi masaüstüne gelip ekran görüntüsüne giriyorum, orda ikinci ekranı göremiyorum. şöyle ki ;

i.hizliresim.com

windows + p ya dediğinizi duyar gibiyim.Onu da deniyorum ama hiçbir ibare çıkmıyor ekrana. Burda ekran kartını mı yükleyemedim acaba diye düşündüm, girdim sitesine uyumlu olan şeyi seçtim, indirdim de kurarken şöyle bir hata verdi ;

i.hizliresim.com

önce bir intel R sürücüsü kurmalısınız diyor. Nedir bu? nerden indirebilirim?

haliyle tamamlanmadı kurulum. ne yapmalıyım, nasıl bağlayabilirim ben bunu televizyona ? bugunkü maçı kaçırdık artık bari bundan sonrakileri kurtaralım.

yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim.
iyi geceler, saygılar.

 
kullandığın markanın web sayfasından kullandığın modelin sürücülerini bulup en güncellerini yüklemeyi dene. sürücüleri yükledikten sonra bilgisayarını yeniden başlatmayı unutma.


  • joker hakki  (02.10.16 20:59:10) 
@joker nvidia'nın sitesinden aradım, buldum da. ama yükleme aşamasında yukarda koyduğum resimdeki, hatayı veriyor. intel r sürücüsünü istiyor. bunu nerden nasıl indirebilirim ?


  • bedrozan  (02.10.16 21:02:23) 
sadece sürücüyü yüklemen yetmez, zaten standart VGA diyor ekran kartın için, ekran kartının tam modelini öğrenip ilgili yazılımı indir nvidiadan.


  • benyamo  (02.10.16 21:10:19) 
teamviewer id pw mesaj atarsan hemen halledelim


  • atymaty  (03.10.16 21:27:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.