[]

HD görüntü kayıt cihazı

İşyerinde kullandığımız bir endoskopik sistem var. Sistemin DVI çıkışı var (1080i destekli, 1080pdesteği var mı bilmiyorum).

Normalde biz bu cihazdan DVI çıkışı ile monitöre HD görüntü veriyoruz. Aynı zamanda ikinci bir çıkış ile de Sony marka DVD player a kayıt yapıyoruz. DVD playera girişi Ya sarı renki komponent kablo ile ya da Svideo girişi ile yapabiliyoruz. HD giriş yapabileceğimiz bir giriş yok.
(Anladığım kadarı ile piyasada HD kayıt yapan standart cihaz bulmak zor, telif hakkı vb sebeplerden sanırım. Bir kaç sitede HD medikal kayıt cihazları var ama fiyatlar binlerce € seviyelerinde)

Hal böyle olunca aldığımız kaydın çözünürlüğü ekranda izlediğimiz kayıtla kıyaslandığında çok kötü oluyor. Ayrıca her kaydı bilgisayar ortamına aktarmak için bir adet DVD yakmamız gerekiyor.


Sizden isteğim:
1)HD kayıt yapabileceğim
2)Bu kaydı mümkünse USB aracıığı ile kolaylıkla alabileceğim
3)Fiyat olarak uygun(200-300€ civarı bir cihaz önermeniz.

Cihaza video input olarak DVI olursa güzel olur. Olmasa da DVI to HDMI gibi bir adaptör kullanılabilir sanırım.


Buldum galiba: Avermedia Game Capture HDII

 
video capture kartı/cihazı kullanabilirsiniz dvi çıkışını adaptör ile hdmi'a çevirip kayıt cihazına verirsiniz,diğer hdmi çıkışından da monitöre görüntü aktarırsınız,kayıt cihazı kendi üzerinde ki hhd'ye kayıt yapar usb/ethernet üzerinden bilgisayar ile kayıtları alabilirsiniz,

www.avermedia.com
www.hepsiburada.com
www.avermedia.com
  • sealth  (02.10.16 20:52:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.