[]

tez kararsızlığı ve psikolojik baskılar

ya meraba. şu, tezi yazmadan önce konudan emin olamayıp değiştirecek gibi olup ne yazılacağının bilinemediği, ortada somut bi öneri, soru vs. olmadığı için de tez danışmanıyla görüşmeye çekinildiği dönemdeyim. bu dönemi nasıl atlatabilirim?

konu genel hatlarıyla kafamda ama spesifikleştirip daraltıp örnek üzerine eğilmem ya da bi teoriye odaklanmam gerekiyo. tez danışmanıma en son geçen sene, ben size dönücem, diyip dönmedim. konuyu değiştirmek istediğimden de haberi yok. askljsdf. çalışmak istediğim konuya dair genel literatüre hakim gibiyim. sadece işte daraltıp sorumu yöntemimi belirliycem. daraltamadım da tam. çok gerildim. kafamı nasıl açabilirim? her şeyi bırakıp gidip tez danışmanıyla şu halimle görüşeyim mi?

fikir versin diye eskiden okuduğum kitaplara, makalelere yeniden göz gezdiriyorum şu ara. çok gerginim onu da tam yapamıyorum. ljkdafds. lütfen yöntem verin. şunu bitirmek istiyorum artık.

 
cok benzer durumlardan gectim/geciyorum, bolumunuzu/hocanizla iliskinizi bilmiyorum ancak bu sapikca bir sarmal, gerildikce, hocayla gorusmeyip biraz daha inceleyim netlestireyim diyorsunuz, bunu dedikce yapmiyorsunuz ve hoca ile gorusmuyorsunuz ve boyle manyakca uzayip gidiyor. bende boyle oldu en azindan. tavsiyem, biraz kafanizi toplayip, yani hocanin karsisinda iki kelam edebilecek duruma gelip [ki anladigim kadariyla oylesiniz zaten] hoca ile gorusun, baska bir sey gaza getirmiyor, netlestirmiyor insani. aciyi ertelemeyin, direk kesin gitsin, ne olacaksa olsun. valla bak, yoksa bir sene sonra burada ayni duyuruyu acmis bile olabilirsiniz. yarin ilk is hocaya mi gidersiniz arar randevumu alirsiniz bilemem, gidip konusun. bir sene olmus, su noktadan sonra hocanin karsisina yazilmis bir eser koymadiktan sonra adam icin degisen bir sey yok zaten, siz o rezil ogrencisiniz, :) yani soruyu bir sene sonra netlestirdim geldim demekle ortalama bir bilgi ama belirsizlik ile gitmek arasinda pek bir fark yok.


  • kassiopeia  (02.10.16 16:47:31 ~ 16:47:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.