[]

kan testimi yorumlayalım

e-nabız diye bir şey yapmışlar testleri çıktığı an görebiliyormuşuz.
b12 yerlerde, folat komple bitmiş bu işlerden anlayan birileri yorum yaparsa
sevinirim.


 
B12 yerlerde değil. Yeşil yapraklı sebze ye. Aile hekimine gidebilirsin. Kadınsan hamile kalmadan önce o folatı mutlaka düzelt yoksa çocuğun beyinsiz omuriliğinde kocaman bir yarıkla doğar.


  • Lim5  (02.10.16 18:39:46) 
nerde yaptırdınız testi ? ve kaç para özel mi ?


  • total paranoia  (02.10.16 18:42:58) 
B12 seviyem benzer durumdaydı. Aft çıktığı için gitmiştim ben. Vitamin iğnesi vermişlerdi. Sonra bayağı bir süre çıkmadı. İğne kullanmayı bıraktım. Arada bir çıkıyor bazen. Doğal olarak artması için et tüketmek gerekliymiş.


  • dissendium  (02.10.16 19:29:27) 
testi erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yaptırdım.

geçerli sgk da yoktu ama herhangi bir ücret almadılar. nasıl oldu bilmiyorum.
  • orpheus  (03.10.16 23:50:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.