[]

diş beyazlatma bantları hakkında

Ne düşünüyorsunuz? Kullanan, kullananı tanıyan, yorum yapacak olan var mıdır?

Teşekkürler.

edit: Örnek ürün: whiteshotdisbeyazlatici.com

 
Ürünü at inceleyeyim.


  • bir ileti paylastim  (02.10.16 13:50:25) 
birkaç kez kullandım. belirtilen süreden fazla tutmaman gerekiyor. ayrıca çok sık kullanmaman gerek. ben 1 hafta arayla ikinci kez kullandığımda dişlerde sızlama olmuştu. o zaman anladım ki düzenli kullanılacak bişey değil.

tek kullanımda bile ciddi beyazlatıyor. nicky minaj beyazlığı değil ama hint beyazı veriyor.

deneyin ama düzenli kullanmayın derim.
  • sttc  (02.10.16 14:17:56) 
sağlık bakanlığı en son bunların satımını sınırlandırma getirmişti. 1000'de 1 hidrojen peroksid içeriyor. Bu da diş dokularına zarar veriyor.


  • turgut uyar  (02.10.16 14:24:24) 
Ünlüler kullanıyor falan komple yalan. Merdivenaltı bir ürün olduğu belli. İçeriğine dair düzgün bir bölüm bile yok.

www.ultradent.com

Bunlardan al alacaksan illa. Ki bütçeyi çok dert etmiyorsan mantıklı olarak önce ofis tipi beyazlatma ile başla sonra evde idame tedavisine geç.

Not: Beyazlatma üzerine tezim var.
  • bir ileti paylastim  (02.10.16 15:55:24) 
@bir ileti paylastim,

Hocam zaten onu alacağım diye eklememiştim. Örnek ürün olarak koydum (google'da ilk sırada çıkan).

Yaklaşık bir ay içerisinde bi yurtdışı seyahatim olacak toplantıda iyi görünmek adına yapsam mı diye düşünmüştüm.

Bleaching yaptırmayı düşünüyorum ancak şu aralar değil. Fakat onun hakkında da vereceğin her türlü fikre açığım.

Teşekkür ederim.
  • gkn  (02.10.16 16:19:40) 
Bir ay gibi kısa bir sürede istiyorsan el mahkum ofiste yaptırmalısın. Sonrası evde devam etmek de kalıcılık açısından iyi. Sigara çaykahve vs de geri dönüş açısından çok önemli.

Genel olarak evde yapılan tedavi daha yavaş etki eder ama daha kalıcı olur. Tabi evde kendi kendine yapmaktan ziyade hekimin sağlayacağı bir plak ve eğitim önemli.

Ultradent, zoom, beaming white falan tercih edebilirsin.
  • bir ileti paylastim  (02.10.16 16:33:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.