[]

İsminizin geçtiği karikatür görünce enee adım geçiyo diyor musunuz?

resimdeki örneklerdeki gibi...




 
benim adım tabiri caizse ''köpek kanı'' gibi her 3 kişiden 1'inde olduğu için garipsemiyorum ama ismime az rastlansaydı sahip olana ve yazana bi' sempatim oluşurdu.


  • mete kudur  (02.10.16 13:00:26) 
Bir karikatürde adımın geçme şansı yok. İlkokuldaki matematik problemlerinde öğretmenimiz hepimizi sırayla soru cümlesinin öznesi yapıyordu. Bir orada oldu işte.


  • dissendium  (02.10.16 13:04:55) 
ister istemez oluyor tabi. ama biz zaten arkadaşlar arasında karikatürleri fotoşoplayıp isimlendirip eğleniyoruz her türlü...


  • matrix  (02.10.16 13:08:12) 
umut sarıkaya, o dönem eski sevgilisinin yeni sevgilisiyle ya da kendisine borcu olan ama ödemeyen biriyle aynı mıydı neyse artık adımı sürekli kullanıyordu bir ara karikatürlerinde. hep de alttan alttan geçirilen kişiler oluyordu bunlar. arkadaşlar facebooktan instagramdan falan etiketliyor denk gelince. ben de ehe mehe diye gülüp geçiyorum.

yenilerde ve diğer çizerlerde pek rastlamadım
  • nrmnm  (02.10.16 13:13:34 ~ 13:16:22) 
az önce meraktan adımı yazıp karikatür arattım çıktı skdjksd durumumu özetleyen bi şey çıktı acayip güldüm.


  • rayde  (02.10.16 13:25:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.