[]

Takıcı Alet Edevatı

Merhabalar, hani bu takıcıların boncukları, takıları delmek için kullandığı minik matkapların adı nedir? Ne desem bulabilirim bunu?




 
hocam görmedim ama aklıma gelen

el frezeleri oldu, matkap gibi biraz daha ufak ve çok yüksek devirli buna karşın güçsüz.

bi araştırayım bakayım.

www.hirdavatmarketim.com

el frezesi yazınca ilk marangozların kullandıkları çıkıyor o yanıltmasın sizi.

bu frezelerin, özellikleri 20-30 bin devir dönmesi, çok ince takımlar matkaplar takılabilmesi, elde tutulabilmesi,değişik şekil ve modeller var, esnek milli olanlar falan.

yani bunu isterseniz elinizde tutmayabiliyorsunuz seçtiğiniz modele markaya göre. esnek mili vardır, sadece ufak bişey tutup kalınca bi kalem tutuyormuşsunuz gibi çalışabilirsiniz.

bunun dışında bu insanlar genelde tesbih mesbih tarzı şeyleri yapanlar ufak tornalar kullanır, saatçi tornası gibi.

alacağım şeyler arasında aklımdan çıkmış hatırlattığınız iyi oldu.

çalışırken dikkatli olmak lazım, motor güçsüz dediysek 35 bin devirde çalışıyo affetmez, el parmak ta koparırsın kendini de yaralarsın, gözüne çapakta kaçırırsın. eldiven falan kullanamyın kesinlikle o işte intahar olur. dönen hiç bi makinada eldiven kullanılmaz, torna matkap freze taş motoru, spiral taşlama gibi gibi
  • killerbee  (02.10.16 11:36:42 ~ 11:44:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.