[]

laptopimi yere attım:((

Evet az önce salondan odama getirirken antrede resmen laptopu elimden yere attım. sanırım önce köşesi yere çarptı ve ardından iki takla atıp durdu. halı ve de parke olmadığı için alenen fayansa çarptı.resmen canim laptopun canına kastettim.
Adaptörü de üstünde takılı olduğu için tam oraya çapmış ve adaptörün ucu neredeyse 90 derece eğilmişti. kendim düzeltmeye çalıştım ama sanırım adöptörün girdiği kısımdada sola doğru hafif eğilme var ve şarj ışığı gidip geliyor yani yerine oturmuyor. yerine tam oturamıyor sanırım. Kalan yerler sağlam görünmekle birlikte daha önce çalışırken gelmeyen bir tırtır tırtır sesi geliyor. Ve bilgisayar şimdi açmama rağmen normale göre hemen ısındı.
Sorum şu ki, tamam bir adet adöptör almam farz oldu ama başka bir zarar olmuş mudur?Niye böyle cayır cayır isindi. bir de şarjın girdiği yerde eğildi. Laptop HP,
garanti süresinde. napayım ben bunu. yetkili servisine falan götürsem mi?

sürücüdende yay gibi bi ses geliyor açıp kaparken. offf yaaa

 
büyük ihtimal fanına bir şey olmuş. o tırtır sesi fanın sesi gibi. ya yerinden oynamıştır ya da dönme hızını etkileyecek bir şey olmuştur. yetkili servise götürmek en mantıklısı. ayrıca o adaptörü laptop'a takmasanız da iyi olur. fazla voltaj verip laptop'u komple yakabilir. ıscacık...


  • dunyayi kurtaran adamin babasi  (10.12.09 20:31:18) 
tirtir sesi hdd'den de geliyor olabilir. laptopu eline alman an meselesi bana kalirsa. daha fazla zorlamadan bi teknik servise gostersen iyi olur.


  • astaroth  (10.12.09 20:37:03) 
Tıkırtı varsa ya fandan ya diskten. Eh, ısınma da var diyorsanız, fana bir zeval olmuş.


  • paranormal  (10.12.09 20:38:57 ~ 20:39:19) 
telefon olsa anlıcam bi insan nasıl elinden koca laptopi düşürür.
Adaptörü çıkardım.tırtır sesi şu an yok.nasıl oldu anlamadım ama biraz yapıp sustu. cdyi denedim. hafiften laptop havalanacakmış gibi ses yapıyor.
neyse servise götüreyim bari yapacak birsey yok. bir de yeni şarj alırım.
  • berrak sudaki kırmızı balık  (10.12.09 20:55:01) 
servise ver koltuktan düstü sarsildi gibisinden, bazi teknik servisler esnek olup garanti kapsamina alabiliyorlar bkz. annemin samsung telefonu. sen de ki yapilmasini istiyorum, kullanici hatasi denip ücret istenmesini de göze alarak.


  • samfisher  (10.12.09 22:09:57) 
ilk olarak hard disc2i yedekle, yoksa facebook'dan resmi farklı kaydetlere muhtaç olursun.


  • hizli sperm  (10.12.09 23:19:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.