[]

Ulan o kadar attınız tuttunuz

Vay efendim saç stilleri bir örnekmiş, toplam 25 web siteleri varmış, turistleri belirli yerlere gezdiriyorlarmış.

Evet Kuzey Koreden bahsediyorum.

Adamlar Antalyada Expoya gelmiş gayet güzel güzel takılıyorlar. Bir kere adamların düşmanlarının dostuyuz (Güney Kore) ama adamlar bilmem kaç km öteden gelmiş çiçek böcek tanıtıyorlar.

Mesela o gelen elemanlar ülkemizde gayet internete girebiliyorlar. Kuzey korenin futbol takımının herhangi bir takımı hiç bir zaman 99999-0 yenmediğini öğrenebilirler.

Hatta madem öyle bir baskı var ülkeye geri dönmeyebilirler.

Bir gariplik yok mu bu işte ? Yalan mı söylediniz lan yoksa bana ?

 
  • Batuhanolabilir  (01.10.16 23:50:24) 
CIA propagandalarına inanmayın. Kuzey kore baskıcı bir rejim evet, ama anlatılan deli saçması hikayelere de kanmayın bi zahmet.


  • nuka cola  (02.10.16 00:36:48) 
Olm türkler de avrupaya gidiyor ama burada baskı yok diyebilir misin? Abartı var tabii. Dalga da geçiliyor ama hepsine yalan denemez.


  • bir ileti paylastim  (02.10.16 00:46:16) 
Ülkesinde de yapabiliyor mu peki


  • fuzzy olmak istemistim  (02.10.16 01:03:51) 
Sadece kuzey kore degil; kuba, etiyopya gibi ulkelerde de; milli sporcunun ulke disina cikista kacmasi yasanilan bir olay.
Onlar kacmiyor diye, kuzey kore gulluk gulistanlik yer olmaz.

  • allah yazdiysa bozsun  (02.10.16 01:11:52) 
Abartılıyor elbette. Mizah aracı haline geldiği için de medya balıklama atlıyor böyle safsatalara.

Gerçek olan şu: Kuzey Kore çoook fakir bir ülke. Şehirlerde yaşayan şanslı azınlık senin benim gibi yaşıyor olabilir ama taşradaki Kuzey Kore halkının durumu çok kötü ve bu durum devlet tarafından gizleniyor.

Ciddi bir cast sistemi var. Türkiye'ye gelen o insanlar da muhtemelen cast sisteminin en üsttündeki şanslı azınlıktandır.
  • amortisman  (02.10.16 01:21:12) 
Gece gece aklıma düşürdünüz: media.altersozluk.com
cCc Kuzey Kore cCc

  • rastinon  (02.10.16 01:21:32) 
infernalcadre'nin anlattığı farklı bir şey. Evet ülkelerinde bu kadar özgür değiller fakat öyle bir anlatılıyor ki tamamen dış dünya ile bağlarının olmadığını sanıyorsunuz. Yani dışarıdaki yaşamı onlara farklı bir şekilde sunan bir diktatörleri var. Mesela dünya kupasını kazandıklarını söylemiş halkına. Böyle şeyleri duyunca dış dünya ile irtibatlarının olmadıklarını sanıyorsunuz. Doğal olarakta çok mecburi sebeplerden ülkelerinde dışarı çıkamadıklarını zannediyoruz. O nedenle de infernalcadre bu kadar şaşırmış sanıyorum ki bende şaşırırdım.

Yani türkiye ile kıyaslanamayacak kadar farklı. Bize dünya kupasını kazandık deseler hiç birimiz inanmayız sanıyorum ki.
  • mysticriver  (02.10.16 01:25:58 ~ 01:27:12) 
  • soso  (02.10.16 01:26:19) 
ben gitseydim bu soruyu fuardaki adamlara sorardım.


  • kimlanbu  (02.10.16 01:27:37) 
okuduklarımdan yarım yamalak aklımda kalanlar şunlar; expo'ya gelen adamlar için söyleyeyim.
1- Çok sınırlı insanın dışarı çıkmasına izin veriyorlar, ülkesinde zaten çook güzel bir hayatı, refah seviyesi olanları,
2- Antalya'dayken adam kaçarsa adamın yedi sülalesini 3 nesil hapishane gibi bir kampa alıyorlar ve 3 nesil orada ölüyor
,
Doğruluğunu bilmiyorum ama bu şekilde koruyorlarmış milleti kaçmaktan,
  • michael_knight  (02.10.16 12:32:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.