[]

Change.org'da "OHAL kaldırılsın" isimli kampanya açmanın zamanı gelmedi mi?

OHAL bahane edilerek hükümetin hayata geçirmeye çalıştığı çıkarcı yasalar belli. Dün Taksim'de İstiklal Caddesinde de kampanya yapılıyordu OHAL'in kalkması için. Bir tane de Change.org'da açmanın zamanı gelmedi mii en azından dış basında ses duyulur.

Merak ettiğim bu kampanyayı açan kişi FETÖcü diye sorguya tabi tutulur mu güzel ülkemizde?

Bir de bir kampanya açarken açıklayıcı bir şeyler yazmak gerekiyor Change.org'da. Ne yazılabilir acaba?

 
acemi +1, change.org denen aptal sitede iki boşluk doldurarak ohal kaldıracağınızı ya da kamuoyu baskısı yaratacağınızı falan mı sanıyorsunuz?


  • der meister  (01.10.16 19:55:29) 
darbe teşebbüsünden dolayı dogrudan zarar görenlerin aileleriyle önce bir konuşsan..
hayatta kaidedir: zararı gidermek, faydayı almaktan önce gelir. ve zarar daha giderilmedi. belli ki uzun zaman alacak bu işler .
buna dayalı olarak söylenecek ikinci kaide ise: bir şeyi zamanından evvel isteyen o şeyden mahrum kalır.
  • 1adam  (01.10.16 20:37:25) 
Change.org ile OHAL kaldirilmaz ama en azindan yurt disinda sesimiz cikar. Ayrica Change.org bircok basarili kampanyaya imza atti. Merak ediyorsaniz sitesine girip bakabilirsiniz.

@1adam
Darbe tesebbusunden dolayi zarar gorenlerin magduriyeti OHAL bahanesiyle her turlu yolsuzlugu yaparak giderilmeyecek. Zarar giderilmek isteniyorsa Feto ve ekibini yargiya ve polisiyeye yerlestiren RTE ve ekibi hesap vermelidir her seyden once.
  • s0phiesw0rld  (01.10.16 21:54:12 ~ 23:04:22) 
@s0phiesw0rld
o zaman asıl istediğinin ohalin kaldırılması olmadigi sonucuna varmış bulunuyoruz..

  • 1adam  (01.10.16 22:40:43) 
@1adam

tabiki tek istediğim OHAL'in kaldırılması değil. Aynı zamanda bağımsız bir yargı, çağdaş bir eğitim sistemi, tarafsız yayıncılık da istediklerim arasında.
  • s0phiesw0rld  (01.10.16 23:03:53) 
Yasa teklifleri çeyncorgtan veriliyor artık.


  • bigbadabum  (01.10.16 23:28:40) 
"Tüm imza kampanyalarının durdurulmasına, tamamlanmış olanların iptaline, imzaların yok hükmünde olmasına yönelik Kanun Hükmünde Kararname" çıkarılırsa ne yapmayı düşünürsün OHAL'de? :)

Dünyaya ses duyurmakla hiçbir şey olmaz, olmadı, olmuyor. Dünyanın sesini duyduğu Irak var, Suriye var, Libya var, Mısır var, Tunus var, Afganistan var... Bizim sesimizi duymasın dünya. Hem manda ve himaye reddedileli neredeyse bir asır oldu.

Hesaba kitaba gelince; devlet denen mekanizma hiçbir şeyi unutmaz, atlamaz. Günü gelince herkese, her sorumluya, her yaptığının hesabını teker teker sorar. Bunu devlet yapar, dünya değil.
  • plajda baretle dolasan muhendis  (02.10.16 06:20:29) 
Bu imza kampanyasının çıktısını alıp yanına tck no ekleyip gozaltı listesi olarak emniyete yollarlar.

Sence Ohal Feto falan için mi çıktı? Madem Ohal var hadi Feto üyelerini milletvekili yapan partiyi kapattım! Bir terör örgütüne "ne istediniz de vermedik" diyen adamı destekleyenlerin derdi sence mağdur olanlar mı?

Gülen'i Ak Parti kurtardı diye manset atan gazete kime yakın? Ihbar değil mi bu?

Adamlar fırsatını buldu memlekete faşizmi yerleştirmek için. Siz hala şehit falan sayıklıyorsunuz.
  • babilbaligi  (02.10.16 07:44:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.