[]

İphone 5 pil değişimi

Telefonumun sarjiyla ilgili ciddi sıkıntılarım var. Pilini değiştireyim diyorum da apple storeda ya da yönlerdirdiği teknik servislerde pil değiştiren oldu mu? Olduysa memnun kaldı mı ve kaça mal oldu? Hayrına bi yeşillendirseniz




 
1,5 sene önce 60 liraya random bi telefoncuda değiştirdim. yeni yeni sıkıntı yaratmaya başaldı ama genel olarak memnunum.


  • stanhiver  (01.10.16 10:22:32) 
Iphone 5lerin bi ara ucretsiz pilndegistirme programi vardi appleda. Cunku kronik sorunu olan piller varmis vb.

O olay hala devam ediyor mu bakin, devam ediyorsa imei no ile kontrol edebiliyosunuz sizin tel ucretsiz pilndegisimi icin iygun mu diye.
  • kuehles blondes  (01.10.16 10:56:19) 
Arkadaş 250ye yaptırmıştı storeda sanırım. Kendiniz alıp takın bencei


  • glamdr1ng  (01.10.16 13:38:43) 
@kuehles blondes o programa uygun degilim malesef.
@stanhiver biraz guvenemiyorum herhangi bi telefoncuya ya. İyi mi yapiyorum kotu mu bilmiyorum
@glamdr1ng pek becerikli degilim
  • once upon a time in trabzon  (01.10.16 14:58:26 ~ 14:59:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.