[]

tüpleri baglatmak

Bekar,28inde bi hatun var elimizde.Bu kisi hic cocuk sahibi olmak istemiyor.Yüzde yüz kararlı.Ilerde kimsenin böyle bi talebi olmasun diye de tüplerini baglatmak istiyor.Jinekologlar bunu bekar bi insana bu sebepten sadece uygular mı?Yaptıran var mı?




 
'ilerde kimsenin boyle bir talebi olmasin diye' - kimse talebiniz disinda sizi zorla cocuk sahibi yapamayacagina gore, once gercekten istediginizden emin olun bence.
ayrica bekar oldugunuz icin yasal olarak yapilamamasi gibi bir durum yok bildigim kadariyla, etik olarak uyarabilir, kendisi yapmamayi secebilir o zaman baska doktor bulursunuz.

  • kassiopeia  (01.10.16 01:28:40) 
Bu kişi sırf ileride başkası talep etmesin diye istiyor ise jinekolog yerine psikoloğa gitmeli. Kararına saygı duymayacak insanları tanışma aşamasında tanıyıp bu kişilerle ilişki kurmayabilir. Gerisi show.


  • principia  (01.10.16 01:29:37) 
Şaka maka ben de bunun cevabını merak ediyorum. Çocuğum olmasın diye yıllarca korunmak mecburiyetinde kalmak istemiyorum. O yüzden takipteyim.


  • köstebek kurabiye  (01.10.16 01:49:07) 
gidip tuplerini baglatabilirsin. ama bu bahane duydugum en sacma sey, hatta doktor da ayni seyi soyleyecektir. bu sekildr tuplerini baglatip sonra kopek gibi pisman olan onlarca hasta hikayeleri de dinlersiniz.


  • oscar  (01.10.16 04:16:47) 
kanunen yapabilir tabi doktor sadece öneride bulunabilir. bana erkek olarak o kadar da garip gelmiyor açıkçası ama kadınlarda biyolojik saat nedeniyle durum biraz daha zor olabilir.


  • orpheus  (01.10.16 07:16:48) 
Sebebi bizi ilgilendirmiyor. Doktorları da ilgilendirmiyor. Üzerine yorum yapmak da yine gereksiz. Kişi kendini açıklamak zorunda değil, bağlatmak istiyorsa bağlatır. Uygulamayı yapmayacak doktorla da işi olmaz bu sebeple diye düşünüyorum ve sıkıntı olacağını zannetmiyorum.


  • sefil  (01.10.16 08:52:40) 
Uygular tabi. Özellerdeki doktorlardan bulabilirsin.


  • mandalina kokusu  (01.10.16 09:02:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.