[]

Köpek tokalaşamak için patisini uzatınca ne yapıyorsunuz?

İkidir aynı şey oluyor, bugün yine başıma geldi. Tanıdığımız birinin eğitimli büyük bir köpeği var. Numara bol. Daha önceden parka dolaştırmaya çıktığıda ben de koşudan dönüyordum. Karşılaşınca durduk, "Hadi merhaba de shadow'a" deyince tokalaşmak için patisini kaldırıp suratıma baktı bilmiş bilmiş. Ben de tokalaşıp "Naber?" deyip yanağından öpmüştüm, ne yapacağımı bilemedim açıkçası. Bugün de evlerini ziyarete gittik. Yine hoşgeldin demek için patisini uzatınca ben de bu sefer elini sıkıp sallıyarak normal insan gibi sol ve sağ yanaklarından öptüm :D Aynen. Ciddiyim. Bilemiyorum ne yapacağımı, elini uzatıyor sonuçta. Sonra evdekiler bayağı bir güldü.

Öpülmez mi köpek böyle insan gibi?
Tokalaşmak isteyen köpeğe ne yapılır, iş adamları gibi mi tokalaşacağız?

 
Öpüşür yaaa öpülmez mi, çok iyi etmişin bence :)) az daha yüz bulsam mıncıklarım ben :))


  • yaren  (30.09.16 22:02:25) 
şimdiye kadar hiç patisini uzatan köpekle karşılaşmadım da ben yeni tanıştığım insanları bile yanağından öpmem sadece el sıkışırım. köpeği neden öptün ya adsfghjlk


  • nrmnm  (30.09.16 22:02:44) 
benim kopegim de pati uzatiyor. siz de kendi patinizi uzatip selamlayacaksiniz, normal olani yapmissiniz. opmek de guzel tabii.

@nrmnm bunu pek cok kopek yapiyor ve kolay ogrenebildikleri bir numara aslinda.
  • hopeless  (30.09.16 22:05:47 ~ 22:06:04) 
Öpülür öpülür rahat ol :)


  • chiper  (30.09.16 22:11:33) 
Hicbir sey yapmam. Tokalasmadim diye bana kirilacagini sanmiyorum kopegin.


  • stavro  (30.09.16 22:26:19) 
Ben kopegimi durduk yere de yanaklarindan, gidisindan falan opuyorum.
Baska kopekler bana pati verirse, tutarim patisini sonra aferim deyip kafasini oksarim.

  • innerbliss  (30.09.16 22:44:29) 
Ay cok guldum ya asiri komik bir manzara:) patisini tutup biraksaniz yeterdi ya:)


  • red g  (30.09.16 23:05:11) 
patisini tutup "leeeeeen" diye bağırarak kafasını okşama.


  • nice tnetennba  (30.09.16 23:10:12) 
verilen selami almak sunettir. dogru olani yappmissin


  • exlibris  (01.10.16 00:03:26) 
şu ana kadar hiçbir köpek bana patisini uzatmadı ama uzatsaydı eğer sahibine ayıp olmasın diye ucundan biraz tutar sonra ilk fırsatta gider ellerimi yıkardım.

hayvanları sevmiyorum.
  • köstebek kurabiye  (01.10.16 00:23:42) 
Usulca iki yanağından da öpmeyi akıl etmiş bir kişi daha çıkarsa rahatlayacağım. Çünkü galiba bundan sonra hep böyle yapmaya karar verdim :)
Sevgimi gösterebilen biri değilim.

  • shadowcat  (01.10.16 00:26:23 ~ 00:27:49) 
Şimdiye kadar hiç hayvan öpmedim. Hayvan öpülmez demiyorum ama pati uzatan köpekle tokalaşıp iki yanaktan öpmek komik olmuş :D

Ben hiç böyle bir şeyler karşılaşmadım ama karşılaşsam tokalaşıp ya kafasını Ya çenesinin altını okşar/severim :)
  • nawar  (01.10.16 01:27:20) 
sen yine iyi yapmışsın. bayram ziyaretindeydik. kuzenin köpeğini patisini uzattı öpüp alnıma koydum ben...


  • sen de git sen de unut  (01.10.16 02:03:11) 
Bizim ofisteki köpek pati uzatabiliyor "patini uzat" denince. Her seferinde çok şaşırıp sarılıyorum. (gerçi ne yapsa sarılmaya hazırım) Bence iyi yapmışsınız, insan gibi davranıyorsa aynı şekilde karşılık verilmek belki hoşuna gidiyordur.


  • anumegha  (01.10.16 02:15:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.