[]

Bıçaklanmak nasıl bir his

ve nasıl bir acı verir? Misal böbrek sancısı ile bir tutulsa?




 
toplu iğne ile bıçak yanyana konur. toplu iğne parmağa saplanır. çekilen acıdan sonra bıçak karna girse neler olur düşünülür. iğne saplanan parmak öpülür.


  • ztpz  (10.12.09 18:16:17 ~ 18:16:39) 
bir kez başıma geldi. bir kez de bir arkadaşımın başına geldi.

şu kelebek denilen türden bıçak 1-2 cm kadar göbek deliğimin altından girmişti. öncelikle şöyle söyleyeyim; girince garipsiyorsun. çok garipsiyorsun hem de. "oha.... girdi lann..." diyorsun.

ondan sonra, iyiyim, yok bir şey gibi bir hal oluyor. ama kızarmaya, terlemeye başlıyorsun. yani başlamıştım. bir süre bilerek durmuş, beklemiştim. ondan sonra tuvalete gidip aynaya baktığımda hayatım boyunca bir daha görmediğim şekilde yüzümü bembeyaz görmüştüm. normalde buğday tenliyim ama bembeyaz görmüştüm kendimi. ondan sonrası da hastane faslıydı. dikiş atılacak kadar geniş alan değildi. birkaç cm girmekle de bir şey olmazmış, bunu öğrendim. tabi iç organlara gelmemesi, ete gelmesi söz konusu burada.

ha bu arada asıl soru olan acı soruna cevap vereyim. acımıyor kardeşim, acımıyor. ya da acıyor da o telaş içerisinde acıyı düşünmüyorsun. aklına gelmiyor. belki de vücut sana o acıyı unutturuyor. bilmiyorum. ama acıya dair hiçbir şey hatırlamıyorum. acıdığını hiç hatırlamıyorum yani. tabi ben kaba ete almıştım yarayı.

arkadaşımın da acıyla ilgili bir şey dediğini hatırlamıyorum. belki ondan sonra acıyabilir, belki...

bu arada böbrek sancısı çok ağır, diyorlar. tabi nerenizden bıçaklandığınızla ilgili bu mesele.
  • pomolilik  (10.12.09 18:26:57) 
bıçaklanmayı bilmem ama böbrek sancısı başka bir şeye benzemez. ana fikir: bol bol su için.


  • detroitli kizil  (10.12.09 18:37:55) 
nereden bicaklandiginla alakasi var.
kaba ete gelirse hissetmezsin bile...

  • kakoy  (10.12.09 19:24:36) 
bicak buyuk ihtimal oradaki sinirleri de keseceginden o anda acimaz. bi de $ok var tabe. sonra, dikildikten sonra falan seri binlerce igne batiyor gibi acir.

hayir, bicaklanmadim. iett otobusunun motor pervanesine dustum bir kaza sonrasi. bacagimin ust kismini bicti pervane, uc dort santim derinliginde 15-20 santim boyunda iki yara... doktor dikmeden once yarim saat kadar etimi kesip bicmisti, temizlemisti :))
  • no avalon  (10.12.09 19:29:57 ~ 19:30:37) 
Nasıl ve nereden bıçaklandığına bağlı.
Bir tinerci beni dersaneye giderken böğrümden bıçakladı ve bıçağı içimde çevirdi 90 derece falan. giriş anı şok, ama çevriliş ve sonrasını kelimelerle anlatamam.

Böbrek ağrısını üzerinden 4 sene geçtikten sonra çektim, bana mısın demediydi.

@ya ben lan neyse: Yok ben sizin de anladığınız gibi gülüyorum. Çünkü hala hayattayım ve yaşamaya devam ediyorum. Bu ne o çocuğun suçuydu ne de bizlerden birinin. Günahı boynuna olanlar utansın.
  • endless dream  (10.12.09 19:31:45 ~ 15.12.09 15:02:34) 
bence böbreğinden bıçaklanırsan ikisi de eşit olur.


  • loveinaflipbook  (10.12.09 19:55:36) 
bende 1-2 sene evvel gaspa uğradım, bıçaklandımda bu arada tabii ama bıçaklandığımı önce hissetmedim bacağımda sıcaklık ve pantolonumda bi ıslaklık hisstmiştim. ulan donumamı ettim naaptım derken bi baktım pantolon kırmızıya boyanmış.Acı kısmına gelirsek öyle çok feryad edecek kadar bir acı olmuyor.ben o halimle 200-300 metre yol yrüdüm seke seke(bir allahın kulu da ne oldu diye sormamıştı orası ayrı)tabii nerenden bıçaklandığın ve bıçağın ne kadar girdiği önemli.Mesela bacağın iç kısmı dışa göre hem daha fazla acıyor hemde sinirler oludğu için riskli biraz.


  • suser adayi  (10.12.09 20:37:16) 
@endless dream: dostum ben öyle tinercinin götüne koyayım. böyle orospu çocukları yüzünden memleketimizde huzurlu rahat gezemiyoruz. samimi olarka üzüldüm düşüncelerim de bunlar. ama benim bir huyum var böyle başına kötü birşey gelmiş insanlara gülünce kendimi kötü hissediyorum. sen böğür falan diyince alaya alıyorsun diye düşündüm ben de güldüm. baya güldüm hem de. hakkını helal et rica ederim :).

başlığı açan arkadaştan da özür dilerim meşgul ettiğim için.
  • ya ben lan neyse  (10.12.09 21:28:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.