[]

Hesap İşletim Ücreti Alınır mı ?

az evvel birkaç sene önce kapattığım garanti bankası vadesiz mevduat hesabımı internet üzerinden gsbonus card alabilme sevdasına açtırdım.. Lakin daha başvuru aşamasına bile gelmeden kriterleriniz bonus kart almak için yeterli değildir gibilerinden bir ibare ile karşılaştım.. Bunun üzerine internetten hesabımın tekrar kapatılması talebinde bulundum ve talep şu an beklemede görünüyor..Şimdi sırf bu birkaç dakikalık hesabın açık kaldığı süreç için bile bu adamlar hesap işletim ücreti, ıvır zıvır ücreti gibi ekstra bir ücret keserler mi benden hesabı kapatabilmem için? Malum bankalar bu gibi konularda çok cin fikirli oluyor..




 
yakın zamanda sırf internetten hesabıma bakabileyim diye açtırdığım vadesiz hesabı 1 hafta sonra kapattırmıştım, ücret almıyorlar, ancak yılda 2 kez hesap işletim ücreti işleniyor hesaplara, o tarihlere denk gelirsen ödemen gerekir. aslında bu ad altında bir ücret ödemen de gerekmiyor da şimdi o konuyu valla açıklayamicam acaip keyfim kaçık internetten az baksan bulursun


  • Bigvocate  (10.12.09 19:33:14 ~ 19:33:40) 
hesabında para yoksa sorun olmaz. ancak garanti bankasında tckimliğinle tanımlı başka bir hesabında para varsa direk alabilirler.


  • modesttiago  (10.12.09 19:34:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.