[]

çok şanslıydım

efendiler merhaba, sizlere yaşamımdan bir kesit anlattıktan sonra bir ricada bulunacağım.

ben 89 yılında doğdum. doğduğumda o kadar şanslıydım ki babam bulunduğumuz ilin en ilk ve en kaliteli atari salonunun sahibiydi. çocukluğum mustapha caironun tekmeleriyle dhalsimin portatif kolu/bacağıyla, ken'in aduketleriyle, iori yagaminin tekmeleriyle ve gals panicteki hintli karıyla geçti. şimdilerde o eski günleri yad etmek istiyorum. sizden ricam ise bana bu oyunların linklerini buldurun. nasıl çalıştıracağımı anlatın.

yaşamım boyunca kulağımda bu melodi çınladı durdu. dın dın dındındırıdıdın. günümüzde ne yazık ki atari kültürü kalmadı. atarilar kapandı bitti gitti. tamam jetona para vermedim çünkü çocukları derslerinden uzaklaştıran kötü atarici amcanın oğluydum ama 12 senemin geçtiği salonu şimdi üzülerek hatırlıyorum.
alkislarlayasiyorum.com

işletim sistemim winxp sp2

bu kadar duygusal bi soru sormak istemezdim ama şuan çok doluyum ağlamak üzereyim.
pıliz

 
ben de winkawaks emolatörünü tavsiye edeyim. daha sonra rom indireceksin. rom dediğimiz şeyler. eskinin atari kasetleri. zip formatında olurlar. bunu indirip kurduğun winkawaks adlı emolatörün (emu. dediğim şeyi kasetleri çalıştırmak için asıl gereken atari kutusu gibi düşün.) içindeki rom klasörüne bu zip formatındaki rom ları atacaksın. bizim zamanımızdaki atarilerde bulunan tüm oyunlar mevcut. hatta bunlara sonradan eklenen metal slug 5 falan da var. bir de winkawaks da yine zip formatında olan ve oynamak istediğin oyunun üreticisi firmanın adını taşıyan (cam com, neogeo gibi) dosyalar vardır. oynamadan önce rom u indirdiğin yerden "neogeo.zip" yahut "camcom.zip" diye aratıp bu dosyaları indir ve rom un içine at. ondan sonra asıl oyun romlarını indirip winkawaks içindeki rom klasörüne at yoksa çalışmayabiliyor bazı versiyonlarda.


  • ya ben lan neyse  (10.12.09 21:37:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.