[]

LOL Worlds başlıyor... Hangi takımı destekliyorsunuz?

Evet açılış seremonisi başlıyor şimdi, yarım saat civarında da maçlar başlayacak.

Biraz kısıtlı bir kitleye hitap eden bir soru ama duyurudaki lol takipçileri olarak turnuvada hangi takımı destekliyorsunuz?

www.twitch.tv -orj yayın-

www.twitch.tv -türkçe yayın-

benim desteklediğim takımlardan hiçbiri turnuvaya gelemedi maalesef. -fnc, kt rolster, imt-

rekkles'in hatrına sevgili dostu deft'in takımı edg'yi tutuyorum. (favorilerden de hem bakalım :{ )

 
bu en büyük lol turnuvası galiba? ödül havuzu ne kadar?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.09.16 02:06:45) 
@proleter taban havuzu 1.5m $ galiba, ama buna turnuva boyunca oyuniçi satılan özel worlds içeriklerinden pay da eklenecek, bayağı arttıracak görünüyor o satışlar


  • neseranni  (30.09.16 02:09:49 ~ 02:10:00) 
denk gelince izlerim ama cs:go'daki gibi skin, şampiyon falan düşse fena olmazdı izlerken. cimriler mi yoksa akıl mı edemediler bilmiyorum ama hüzünlendirdi beni öyle olması. ben de edg'yi tutuyorum.


  • golgi aygıtı  (30.09.16 02:24:40) 
@golgi cimrilikten bence, çok iyi akıl edebiliyorlar da işlerine gelmiyor ince eleyip sık dokuyorlar tırt bir -veya iki- worlds sihirdar simgesi verecekler turnuva boyunca.


  • neseranni  (30.09.16 02:28:38) 
imt gelecek yıl artık.skt grup aşamasını geçse bile eski jungleri olmadan worlds alamaz.ben svenskerenden ötürü tsm i destekliyorum.

edit:bu saatteki maçlar soloq gibi :( tsmin maçı 9 daymış dersteyken izleriz artık Kappa
  • bardakigüneşgözlüğü  (30.09.16 04:22:43 ~ 04:24:53) 
TSM +1


  • gozu acik sevisen yahudi  (30.09.16 09:57:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.