[]

uyuz köpeği nasıl taşırım?

merhaba, besleme yaptığımız arazide bu akşam yeni bir köpek gördüm. tahminimce 5-6 aylık, ileri seviyede (ama çok acılı, kanlı değil) uyuzu var. veterinere fotoğraflarını gönderdim ve 7-10 gün arası tedavi gerektiğini söyledi.
şimdi bu köpeği nasıl muhafaza ederek, en doğru şekilde veterinere ulaştırabilirim?
aracım var, köpek kutum yok, sokak hayvanı muhtemelen rahat durmayacak ama çok halsiz zaten. köfte parçalarını elimle uzatarak yattığı yerden ben besledim.

ne yapabilirim, öneriniz var mı?

 
bence o köpek arabada rahat durur. arabaya bir şey serip alabilirsiniz. baktınız rahat durmuyor sedaped verin veterinize danışıp. yani tahmini kilosuna göre ne kadar vermek gerekir falan o söyler. ilaç hayvanı mayıştırıyor. işinizi görebilir.


  • cinayet saati  (29.09.16 20:55:48) 
Eski carsaf veya battaniye gibi birseye sararak tasimayi deneyebilirsiniz. Internette gordugum hasta kopek operasyonlarinda hep oyle tasiyorlar.


  • innerbliss  (29.09.16 22:05:53) 
Varsa veterinerinizden ödünç köpek kafesi de isteyebilirsiniz.


  • balik kraker  (29.09.16 23:30:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.