[]

Normal kitap mı, e-kitap mı?

Merhaba,

İş yoğunluğuna, sosyal aktivitelere göre değişiklik gösterse de ayda en az 5 kitap okumaya çalışıyorum.

Kitabı kütüphaneme katmak ve kütüphanemi zenginleştirmek de amaçlarımdan biri olduğundan 'e-book' olayına hep mesafeli yaklaştım. Fakat son zamanlarda e-kitap okumanın uzun ya da kısa yolculuklarda daha pratik olabileceğini düşünmeye başladım.

Kütüphane konusunda benim gibi düşündüğü halde 'kindle' alanlar varsa; yola kitap ile mi devam etmeli, yoksa kindle ile mi?

 
E-kitap gerçekten çok kullanışlı ama uzun vadede göze daha çok zarar veriyor. Zor bir karar...


  • fragile lady  (29.09.16 20:07:58) 
E-Kitap kitap değil.


  • angelus  (29.09.16 20:45:20) 
Ben ikisini de kullanıyorum. Yolculuklarda veya metroda vs Kindle çok kullanışlı


  • mutlusismankedi2015  (29.09.16 21:26:42) 
kindle kullandım ama normal kitabı tercih ederim :)


  • burya  (29.09.16 21:41:01) 
ikisini de kullanabiliriz :) yerine göre basılı kitap yerine göre ekitap daha işlevsel


  • freebird5406_2  (29.09.16 21:44:02) 
kindle alalı normal kitap almıyorum


  • cedex  (29.09.16 23:21:39) 
E-kitabın kitap olmadığını söyleyen halt etmiş.

E-kitap olarak bulamadığım ya da bulduğum e-kitabın yazım yanlışlarından okunmayacak halde olduğu durumlar haricinde normal kitap almıyorum artık. Kindle kolaylıktır.
  • devilred  (29.09.16 23:28:50) 
ikisi arasında fiyat farkı hemen hemen yok, onun için basılı kitap almak daha mantıklı tabii fiyat karşılaştırması için meşru olmayan e-kitap içerikleri kast etmiyorum.


  • gezegen olan pluton  (29.09.16 23:35:52) 
ekonomik açıdan daha avantajlı(korsan kullanılırsa)

yanında binlerce kitap taşıyabilirsin

bir kelime ya da cümlenin geçtiği sayfayı normal kitapta bulmak için tek tek sayfalara bakman gerekirken e-book'ta arama fonksiyonunu kullanabilirsin.

ayrıca ebook için de sanal bir kütüphane oluşturabilirsin.
  • qazwsx  (29.09.16 23:45:47) 
kindle.


  • zgrydn  (30.09.16 00:07:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.