[]

PIN kodu kirma

Selamlar Kattegatlilar,

simdi benim komsum bilgisayardan biraz anliyorum diye bana surekli pin kodu kirmam icin telefon getirip duruyor. Turkiye' de yasamiyorum ve komsumda 2 cocuk babasi taksici bir agbimiz. Arada sirada musteriler unutuyor bu da herhalde ekstra gelir olsun diye bana getiriyor. 1-2 kez bahaneyle geri cevirdim ama ingilizce de pek anlamiyor bu sefer becereyim diyorum bu mevzuyu.

Aramizda anlayan var mi ozellikle Android kullanan telefonlar icin veya markaya gore PIN kodu kirma vs bir program (freeware veya parali) onerecek var mi? Ya da yol yontem onerecek var mi? Mesajla veya buraya yazsaniz valla cok makbule gecer zira komsum bana bayagi yardimci oldu ve oluyor bana.

Hos bu yazdiklarim illegal de olabilir onu da bilmiyorum ama en azindan Turkiye'de degilim.

Bir zahmet cozum onerisi olan varsa yardim etsin.

Hurmetler,

 
hukugun olmadigi bir ulkede misin? suca ortak oluyorsun eger o telefon ticari amaclarla kullaniliyorsa. niyetiniz sahibine geri ulastirmak degilse bulasma.


  • jedilance  (29.09.16 20:07:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.