[]

çok sıkılıyorum

insanlarlayken. ne konuşuyorsunuz insanlarla?

1. pek samimi olmadıklarinizla, günlük hayatta yani yüzeysel meselelerden bahsediyorum.
2. yüzeysel olmayan ne konuşuyorsunuz?

 
ben hiç konuşmuyorum, ama bu bir çözüm değil sadece kolay bir çıkış noktası.

şöyle yapmayı dene, mesela etrafında sempatik; ağzı laf yapan birileri muhakkak vardır. bu insanlar herkesle kolay iletişim kurarlar, havadan sudan da olsa önemli bir şey konuşuyormuşuz hissiyatını verirler, ne bileyim saçma şekilde iyi hissedersin mesela. bu insanları gözlemle. nasıl iletişim kuruyorlar, konuşmayı ne ile açıp ne ile kapıyorlar filan gibi şeylere dikkat et. sorularına cevap vermek gerekirse :

1 - konuşmuyorum. iş icabı aynı ortamda bulunuyorsak hal hatır soruyorum, sonra görüşmek üzere diyip ayrılıyorum.
2 - konuşmuyorum :(
  • evde liyakat kalmamis  (29.09.16 18:08:48) 
Bu insanına, ortamına bağlı. Eğer işle alakalıysa, adamın uzmanlık alanıyla ilgili bir şeyler sorarım. Arkadaşımın bir arkadaşıyla berabersem, ortak arkadaştan bahsederim. Siyasete genelde girmem.


  • pomknos  (29.09.16 18:18:30) 
Sen bizim yöremize gelince göreceksin ey Şems, huyumuz susmak olmuş bizim. Sadece susmak. (mevlana)

Genelde havadan sudan konu açılıp, bi' olay anlatımına geçer(şu gün şu oldu, şöyle şöyle oldu- iş dünyası ya da hayatın içinden). ya da ortak arkadaşlarınızın hakkında konuşursunuz, yahut bir fikir ya da olayı yorumlarsınız(siyaset, futbol, felsefe, davranış) gibi. En azından benim denkgeldiklerim de sistem böyle çalışıyor.
  • mete kudur  (29.09.16 18:19:47) 
İnsanına göre değişir. Kimisi ile saatlerce sohbet edersin kimisi ile bitse de gitsek dersin


  • aklimdakisorular  (29.09.16 18:20:38) 
bunu "neden" soruyorsun? yani altında yatan sebebi soruyorum. konuşabildiğinde "sıkılmanın sonlanacağını düşünmek" falan mıdır mesela?


  • matrix  (29.09.16 18:23:19) 
aklimdakisorular da haklı kesinlikle.

Herkesle konuşan insanların bile takıldığı insanlar vardır. Benim bu nedenle kaybettiğim çok insan oldu. Konuşkan biriyim, karşı taraf eşlik etmeyince bir yerden sonra sıkılıyorsun.
  • pomknos  (29.09.16 18:26:55) 
@matrix, maksat ufkum açılsın.
evet biraz da sıkıntımın azalacağını dusunmem.

  • yuvarlanantencereninkapagi  (29.09.16 18:47:17) 
Konuşmuyorum, konuşmak da istemiyorum işim dışında.
Bu sebepten tek içmeyi, tek takılmayı seviyorum, iç ses yeter.

Salla gitsin, ufak şeyleri çok takmamak gerek.
  • st curse  (29.09.16 19:56:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.