[]

Telefon sorusu

Merhabalar bu fiyata bu siteden bu telefon alınır mı? 1000 lira civarında telefon arıyordum bunu gördüm aynı zamanda tablet hediyesi de varmış. Bütçeme uygun en iyi telefon bu mudur? Ne diyorsunuz? m.turkcell.com.tr




 
türkselden asla bir şey almam.
örneğin ayda sadece 40 tl diyor ya, sakın inanma her ya değişik rakamlarda ödemeler yapıyorsun. mesela1. ay 49, 2. ay 53, 3. ay 42 tl gibi.
arayıp soruyorsun bu nedir ?
-bilmem ney ücreti işte onu siz ödüyorsunuz, son yapılan düzenleme ile böyle bir ücret çıktı( hep son yapılan düzenleme var türkselde.) gibi.
türksele güvenme.
  • seyduna6687  (29.09.16 15:40:01) 
operatörden bişey almak hiçbir zaman mantıklı değil. taksitli aldıkları için çok ekliyorlar üstüne.

ekranı biraz sıkıntılı. işlemci de yavaş ama oyun oynamazsan gündeklikte sorun yapmaz gibi. kamera ve batarya idare eder. iyi de değil kötü de. f/p sayılmaz. tablet ne ki? tab 4 mü? a mı? en azından satar düşeşe getirirsin belki. alternatif olarak internet sitelerinden alırsanız çok uyguna geliyor telefonlar.
  • aşksız prens  (29.09.16 15:45:06 ~ 15:45:38) 
@akssiz prens ve seyduna
Telefonu peşin alacağım be tableti de satacagim o yüzden mantıklı geldi.bu telefon başka yerde satilmiyor sadece burada var

  • Kedilerinefendisi  (29.09.16 15:52:13) 
gm5 plus aldım, hoşuma gitti. fiyatı 999'du ama şimdi inmiş biraz daha.


  • doxanikee  (29.09.16 16:19:12) 
8gb hafıza hiç bir işe yaramaz neden dersen android güncellemesi 5 gb ta yakın tutuyor.3 gb da çok az programa yeter.16 gb lar bile zorlanmakta artık.


  • jamswety  (29.09.16 17:58:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.