[]

Antalyada ne yenir ne içilir ne yapılır

Merhaba DAVAI DAVAI MATRUŞKA PARKI sakinleri

Ben buraya taşındım ha. Ne yapılır bu şehirde
ne yenir, ne içilir? Akşam nereye gidilir?

Olum yalnız ne değişik bir yer. Eve en yakın market a101miş, MMMH dedim fiyat/performans. bayılırım.
girdim içeri, kadının birinden yol isticem, "pardon" dedim, kadın CYKA BLYAT EBLAN EBANI falan bişeyler dedi, meğer rusmuş. elimi sallıyorum, rusa çarpıyor. şpagat açsam HOP diye iki dizime iki rus oturup alkış tutmaya başlayacaklar. Ne enteresan bir memleketmiş arkadaş.

Neyse bi elinden tutun şu garibanın. Bu trafik nedir bilmeyen güzide şehirde ne yapıyor insanlar

 
köfte ve antalya usülü piyaz ye ama nerdedir en güzeli bilmiyorum


  • limoncello  (29.09.16 21:14:47) 
ben de galiba 1 hafta önce taşındım. üniversiteyi burada okudum, memlekette sıkıldım tekrardan döneyim dedim. 1 sene daha buralardayım.

güllükte tahinli piyaz-köfte yediğim bi yer vardı ama adını unuttum bak. öyle antalya'ya özgü pek bi şey yok, ben hamburger falan yiyorum adhfhg, bi sürü hamburgerci açmışlar. genelde kaleiçi'ne, ışıklar'a gider insanlar. bombty dye donut'çı var mesela, yan tarafında rotto pizzeria var dilim pizzacı, kaleiçi'ne gitmeden oradan dilim pizza yenir, yine ışıklar'da glasskungen var süperdir dondurmaları, raven, roadhouse, gibi güzel barlar var kalede, aklıma şimdilik bu kadar şey geldi.
  • nice tnetennba  (29.09.16 21:20:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.