[]

Yasemin Mori seven kaç kişiyiz şurada?

ben tek kelimeyle hastasıyım. ve de bayılıyorum. iki kelime oldu gerçi. :) aman olsun. iki de bir artı birdir sonuçta.

neyse ekşi'deki başlığına da bakarsanız başlarda epey bir seviliyordu kızcağız. sonradan nolduysa artık git gide gömülmeye başlandı. üzüldüm buna fakat sonra bencilce düşünüp amaaaan başkalarından bana ne noktasında sabitledim kendimi. ben hep sevdim, sevmeye de devam ediyorum.

tabi şimdi sadece şarkılarından ve kliplerinden tanıyor olabilirsiniz. eğer öyle ise bir söyleşi linkini vereceğim. daha doğrusu o söyleşinin güzel yerlerinden ikisini mimleyeceğim. vaktiniz varsa tamamını izleyin derim ama. onun hakkında daha çok fikir sahibi olabilmek için bu lazım.

1) youtu.be
2) youtu.be

şarkılarını zaten seviyorum da sevdiğim bir başka şey var. kafası. her iki anlamda da üstelik. kafa halini çok seviyorum. kendine özel bir dili var. sanki böyle kendi ütopyası içinde yaşıyormuş gibi. en sevdiğim şeydir bu, şu hayatta. diğer anlamıyla da seviyorum kafasını. hele o saçlar. böyle boş kaldıkça kolunun arasına kıstırıp falan oynayacaksın onun o saçlarıyla. valla hiç sıkılmaz insan. bir de konuşma şekli çok tatlı. direkt sevgilim olmasını da isteyebileceğim bir kişidir Mori.

neyse var mı böyle kendisini seven başkaları merak ettim.

geldik sona. şimdi büyük ihtimal öldürene kadar vuracaksınız. deneyebilirsiniz de sorun değil. ama şunu söylemek isterim ki beceremezsiniz. ben ölmem. :) yine de çekinmeyin, savurun yumruklarınızı. begiiiiiiiiiiin....

 
2 (:


  • nocturness  (28.09.16 19:22:54) 
güzel hatun. ilk şarkıları iyidi de sonradan saçmaladı marjinal olacam diye. aslında bir konu var, mutsuz punk gibi şarkılarını severek dinlerim.


  • dedimmidemedimmi  (28.09.16 19:27:00) 
ben de severim, ilk albümünü ezbere biliyorum neredeyse. yeni şarkılarını çok bilmiyorum ama.


  • şubatsonrası  (28.09.16 19:41:33) 
ilk albüm kalp. gerisi çöptü


  • mrthany  (28.09.16 19:46:36) 
ben de severim, vokallerinden biri arkadasim hatta


  • fakyoras  (28.09.16 20:18:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.