[]

güzel bir tavsiye mektubuna ihtiyacım var

elinizde var mıdır iş hayatı için, müdürden altında çalışan personele hitap eden güzel bir tavsiye mektubu örneği? direkt olarak size yazılmış da olabilir, güzel bir taslak da. biliyorum öyle hazırda bulunan bişey değil ama lazım oldu bugün için, baştan hazırlayacak vaktim de yok :/
bi de ingilizce olsa çok süper olur ^_^



 
Dear Sir or Madam,

It’s a great pleasure to provide this letter of recommendation for BABA JO.. as .......SALES REP.
During his Wworking period he demonstrated strong planning, communication and execution skills. He was responsible for identifying and developing new business opportunities in European market.
This included conducting primary marketing research, analyzing market trends, establishing, developing and maintaining business relationships with prospective customers in the assigned market segment to generate new businesses.
In addition to his general duties , he was responsible for preparing commercial proposals, negotiating and developing solutions on customer needs.
He is a hard-working and result-oriented SALES REP, a good partner, a good team-mate and he always keep an eye on you tightly to have an understanding what would you prefer as a customer not only in present but also in future. He quickly and naturally comes into contact with customers, building trustful relationships.
He is always learning very fast and puts a lot of efforts to develop himself constantly, he knows how to bring focus to the right priorities. BABA JO is the person who you can definetly rely on, he wouldn't miss any detail, always polite and up to date.
In addition to those important professional skills, He has an exceptional personality which allows him to provide a strong support to external partners.
It was a pleasure to work with BABA JO because he was really constractive, supportive and self-driven.

Sincerely,
  • for the record  (28.09.16 11:05:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.