[]

ilerleyemiyorum ve bu beni bitiriyor

buraya tam olarak ne yazacağımı bilemiyorum öyle içimi dökeceğim sadece çünkü şu an bu konuyu anlatabileceğim biri yok.

flörtte gereksiz derecede takıntılıyım. mesela yemekte (grupça gidildiyse) kız karşıma mı oturdu, göz göze geliyor muyuz vs vs. geçen gece içkili bi ortamdaydık ben uzakta telefonla konuşurken geldi merhaba dedi. şu bile kaç gündür ayakta tutuyor. anlayacağınız böyle ayrıntılarda boğuluyorum fakat ne yazık ki en kötüsü bu değil.

ilişkilerde kendime karşı dürüstümdür. bu kız bana aşık değildir (heralde), hoşlanıyo mudur, bi ihtimal bilemem. tamam merhabayı falan anlattım da geçmişi de var yani. sözün özü devamı getirilebilir bi durumdayım ama arada çöküyolar, bakmamayı, konuşmamayı, yanına gitmemeyi, takmamayı marifet zannediyorum. hem de seven taraf olarak.

bi mesaj atmak gözümde inanılmaz büyüyor. konuşurken asla kasılmam ama o mesajı atarken ki yaşadığım gereksiz heyecanı anlatamam. arkadaşlarımın duymasını mı istemiyorum yayılır diye acaba nedir. çok kafam karışık. ilerlemek istiyorum, seviyorum, iyi bir iletişimimiz var, fakat durum bu.

kafanızı şişirdim sizin de, iyi geceler :(

 
rahat ol. bir mesajı gözünde gereksiz büyütme. her insan yapıyor bunu gayet doğal bir şey.
ayrıca yayılmasını problem etmenin bir anlamı yok. yayılsa ne olacak? emin ol insanların umrunda değil böyle şeyler.
sonuç olarak mesaj at gitsin.
  • steve rogers  (28.09.16 02:41:49) 
rahatlatır mı bilmem fakat ben de sizin gibiyim hemen hemen. millete "abi git at mesajı dünyanın sonu mu gelecek allasen" deyip sıra bana gelince 2 kelime yazmak zor geliyor. beğendiğim birine sıradan alelade biriymiş gibi davranıyorum. o an düşünemiyor insan da böyle sakin kafayla inanılmaz saçma bir şey olduğunu anlıyorsun.

ne olur bilmiyorum ama bana öyle geliyor ki bu saçma detayları göz ardı ettirecek birisi ile karşılaşmadık henüz. en azından rahatlatan bir düşünce.
  • ravenclaw  (28.09.16 03:06:50) 
nerede okudum bilmiyorum, sözlük olabilir. Senin yapacağın iyi bir şey de, kötü bir şeyde diğer insanların ağzındaki sakız gibidir. En güzel sakız bile en fazla iki, bilemedin üç gün çiğnenir. Sonra ya yutarsın, ya bi yerde unutursun ya da tükürürsün.

En fazla 2-3 gün konuşulacak diye bir ömürlük mutluluğunu riske atıyorsun! Deli misin abi. At gitsin. Hadi at da uyuyayım. :D
  • pomknos  (28.09.16 03:08:14) 
bi psikopat daha....


  • oylebirzamandagelkivazgecmekmumkunolmasi  (28.09.16 08:26:41) 
Kadınların %90'ı da senin gibi ve o %10'luk kesimden birini sevmedikçe sonsuza dek mutsuz olursun. Seçim senin, cesur olmazsan mutlu olamazsın.


  • lcha  (28.09.16 09:37:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.