[]

marmara uni. fransizca hazirlik okuyan var mi?

kitap olayini ne yaptiniz? yahu iki kardesim de bu sene fransizca hazirlik okuyor. kitaplar 350tl ve sadece okulda satiliyor. internetin altini ustune getirdim ne sifirini ne de ikinci elini bulabildim. okuldan alsalar iki kisiden 700tl eder. nasil olacak ki bu is?




 
okul başladı mı? öğreniilir başlayınca millet nasıl halletmiş.


  • skayas  (27.09.16 23:14:01) 
fransızca değil de ingilizce okudum gerçi ben ama marmara'da kullanılan bir kitabın akmar'da olmaması zor gibi, bir şekilde bulup çoğaltırlardı bizim zamanımızda. lisans olaylarında ya da kontrollerinde falan bir ağırlaşma olduysa bilemeyeceğim.

fransızca bölümlerde bu senenin 1. sınıflarının facebook gruplarına falan kaynayıp onların eskileri isteyebilirler ya da nereden nasıl temin edebileceklerini sorabilirler. üstte dendiği gibi dersler başlayınca yayılır zaten nerede ne kadara bulunduğu falan.
  • nrmnm  (27.09.16 23:22:03) 
dersler baslamis. diger ogrencilerin de kafasi karisikmis. akmar'da korsaninin olacagini ben de dusunuyorum ama hocalar korsan almayin diyorlarmis surekli. bos verip alsinlar mi acaba? her turlu fb grubuna girmisler, ortalikta ikinci falan kitap satana rastlamamislar. dediginiz gibi, biraz zaman gecsin. dingil hocalar bi de son tarih falan vermisler kitap almak icin. nasil sinirlendim amk.


  • hopeless  (27.09.16 23:32:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.