[]

los angeles - las vegas tatil plani

selam beyler 9 ekim -19 ekim arasi bi arkadasimla amerikaya gidicez. aklimda suan bu iki sehir var fakat hala dogru dugzun bir plan yapamadik. tecrubesi olanlardan her turlu fikre acigiz. napalim hangi sehirlere gecelim nerde kalalim nereyi gorelim nerde alisveris yapalim yiyelim filan kisacasi kumar da dahil hersey.

not 25-28 iki erkegiz


 
öncelikle 10 günün en az 5 gününü Las Vegasa ayırın derim. (Bu yıl 2 hafta sadece orada kaldım.)
Kalan 5 gününde araba kiralayın. LasVegas yakınında RedRock canyona uygrayın (Grand Canyonu onermem) Ordan yol üstü devam ederek 4 saat sonra Los angeles'da 2,5 gün kalın. 1 günü Universal Studio'larına ayırın 1 günde Santa Monica Holiwood Bolvarı Venice Beachi gezersiniz.
Sonra araba ile San Diego'ya geçin 1,5 gün civarı burada takılın. 1 gece Meksikaya geçin (tijuana) ;) sonra gelirsiniz.
  • isminivermekistemeyensuser  (27.09.16 22:38:39) 
las vegas'ta yapacaklarınıza bağlı. hangover gibi takılacaksanız uzun olması tamam. ama fazla para harcamak istemeyecek naif kalacaksanız 5 gün çok fazla. 1 gün bile yeter.

san francisco 2-3 gün.
los angeles 3-6 gün.
gezilecek yerler bulunabilir. google.

( san diego ve meksika dahil edilebilir ama güneyde olmaları yolda vakit kaybı demek. çok da şart değil bunlar bence)
  • 507  (27.09.16 23:55:35 ~ 23:56:20) 
507 +1

yol seviyorsaniz, grand canyon da dahil edilebir ama south rim'den.
las vegas'ta kumar vs olmayacaksa 1-2 gun yeter. strip, red canyon bir de outletler var zaten.

bence 10 gun ise san francisco yapmak da iyi olabilir.

hizli ve tempolu seyahat edecekseniz: los angeles-san francisco-las vegas-grand canyon-los angeles loopu iyi olabilir.
Yavas seyahat icin: los angeles-las vegas belki san francisco.

kalacak yer konusunda:las vegas icin tuscany suites, grand canyon icin Tusayan best western, los angeles icin koreatown, silver lakes bolgesinde oteller ya da airbnb olabilir.

los angeles'ta getty museum, santa monica pier, rodeo drive, venice beach, sunset boulevard, hollywood

grand canyon'da bright angel trail

las vegas'ta saydim zaten, olmazsa olmazlar.
  • cedex  (28.09.16 08:20:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.