[]

iptv olaylari

yurtdisinda izlemek uzere, digiturk iptv benzeri boyle kutulu olur, kutusuz olur, uye olup izleyebilecegimiz ne seceneklerimiz var?

uydu alicisi soz konusu degil malesef bulundugum yer itibariyle. cccam falan da dusunmuyorum bu yuzden. ancak icinde turk, ingiliz falan kanallari olan guzel bir iptv paketi olursa parali uye olmak isterim.

yardimlarinizi bekliyorum :)

 
bilgisayarına kodi'yi kur. sonra birkaç serverı yükle yerli yabancı kanalları izlersin internet üzerinden.

www.youtube.com
  • gibicibicis  (27.09.16 22:35:18) 
Benim icin sorun yok da, 60 yasindaki anne icin daha kolay bir seyler dusunuyorum.
Var midir baska fikir?
Yada soyle guzel bir kodi temasi falan?
  • ekyil  (27.09.16 22:51:53) 
digiturk play in IPTV kutusu var. bende var ve gayet memnunum. Turkiye'deki digiturk bayilerinin ya da call center'inin bu urunlerinden pek haberleri yok cunku nedense sadece yurtdisina satiliyor. bulundugunuz ulkedeki digiturk bayisini arastirin, onlar bilirler.

www.digiturk.com.tr
  • kartonpiyer  (28.09.16 15:07:48 ~ 15:08:34) 
tesekkurler, digiturk playden haberim var. digiturk uyesi olmak istemiyorum.
aslinda aradigim sey digiturk play alternatifi. uydu gerektirmeyen, internet uzerinden izlenebilen ve mumkunse iptv.

kodi alternatif aslinda, ancak onun da arayuzu cok basit gelmiyor bana. biraz ugrasmak lazim guzel bir sey olusturmak icin.
  • ekyil  (28.09.16 15:27:24) 
IPTV almayın, aldırmayın. Piyasadaki çoğu satıcı bayi olarak satış yapıyor. Bakmayın siz en iyisi biziz diyenlere. Aldığınız IPTV do-na-cak. Bunun kaçarı yok. Hele türkiye'de izlemek imkansız. Bunun net hızıyla çok da alakası yok. Sunucular ülkemizde değil. Uzak olduğu için donuyor. Tabi 1mbit hızla izlersen haliyle donacaktır.

Almayın, aldırmayın.
  • Kresto  (28.09.16 15:34:13) 
Tesekkurler, duyurunun icerigi sanirim cok okunmuyor.

Ozellikle yurt disi diye yazmistim. Digiturk harici bir sey ariyorum. Var mi yok mu bilmiyorum. Iptv olursa avantaji eski uydu alicimla izleyebilirim. Hatta iptv oynatan baska cihazlarla da izleyebilirim.
Su anda web uzerinden tum kanallari cok guzel izleyebiliyorum. Ancak anneye anlatmak zor oluyor, su web sitesine gir, buraya tikla, kanal sec fareyle vs.

Onun yerine onceden ip adreslerini girebilecegim, kumandayla acip kapanan bir alet ariyorum. Vardir umarim :)
  • ekyil  (28.09.16 18:36:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.