[]

özel güvenlik kursu vazgeçme

silahsız olarak başvurdum2 taksidi ödedim ama şu an vazgeçtim 300 tl ödedim parayı geri alma şansım var mı yoksa sğuk su mu içiyim yanar mı aradım kursu patronla konuş gelip dedi olmuyorsa boşuna gitmiyim




 
olur ya da olmaz diyemeyiz çünkü patronun insiyatifinde. Ancak sözleşme v.s gibi birşey ya da senet filan imzaladıysan; geri kalanını da alabilirler belki asıl o iş sıkıntı olur.

Konumuzla çok ilgisi olmasa da örnek teşkil edebilir. Benim başımdan şöyle bir olay geçmişti, vakti zamanında dershane değiştirmiştim ve geri kalan bütün ücreti de ödemiştik. Hatta normalde her ay taksitle ödüyorduk, ayrılınca geri kalanın tamamını bi' kerede verme durumunda kalmıştık. Ve bu yüzden onlara da hiç kızmadım, bu onların en doğal hakkı. En başında düşünecektik o senedi ya da sözleşmeyi imzalamadan böyle bir ihtimalin olabileceğini.
  • mete kudur  (27.09.16 19:16:35) 
Ödediğin parayı geri alman zor,
sonraki taksitleri ödememek için görüşmen gerekebilir.

  • €xpolerer  (28.09.16 11:59:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.