[]

Sizinle tanıştığıma memnun oldum maili

Nasıl atılır?

Sağda solda tanıştığım ve bir şekilde kartlarını aldığım insanlara böyle mailler atmak istiyorum, ne yazayım?


 
günlük iş hayatının içinde sürekli maille uğraşan insanlara atmamanı tavsiye ederim. spam mualamesi görmen ve ciddiye alınmama ihtimallerin var.

bir de tanıştığında zaten tanıştığına memnun olduğunu iletmişsindir muhtemelen, ayrıca bir de maille iletme ihtiyacı neden? diyelim ki kendini hatırlatmak ve yaptığın işle ilgili potansiyel bir müşteri çevresi oluşturmak istiyorsan niyetini açıkça yazmanı tavsiye ederim.
  • dahili meddah  (27.09.16 16:36:31) 
@dahili meddah; kartlarını aldım, ama çanta yanımda olmadığı için kart veremedim. o yüzden mail atmak istiyorum.


  • babilbaligi  (27.09.16 16:44:43) 
Tuhaf karsilanir. Ama karsilanmayabilir de.


  • stavro  (27.09.16 16:56:18 ~ 16:56:43) 
Sayın X bey/hanım,
X görüşmesinde kartınızı vermiştiniz. Yanımda olmadığı için kendi kartımı verememiştim/taktim edememiştim. Aşağıda bana ulaşabileceğiniz bağlantı bilgilerim bulunmakta. İyi günler dilerim.

gibi bir mesaj yazılabilir diye düşünüyorum.

not: toplu mail şeklinde değil de herkesin ismine hitaben olursa daha uygun olur.
  • puc  (27.09.16 17:22:44) 
tuhaf karsilanmaz, gayet normal. [genis katilimli] toplantilardan/seminerlerden sonra yaninda karti olmayan ve ilerde is yapabilecegimizi dusunen ya da bana hizmet satmak isteyen insanlar mutlaka email gonderiyorlar. tanistigimiza memnun oldum/o gun yanimda kartim yoktu iletisim bilgilerim sunlardir/su konuda isine yarayacak su calismalarim var ekte gonderiyorum gibi mailler geliyor, hatta bir kismi tanistigimizda konustugumuz bazi seylere atif yaparak emaili kisisellestiriyorlar ve kendilerini daha hatirlanir kiliyorlar ki bu daha da iyi oluyor. vaktim oldukca da cevap yaziyorum. network dediginiz sey de boyle boyle de gelisebiliyor zaten.


  • kassiopeia  (27.09.16 17:32:13 ~ 17:33:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.