[]

Playstation'ım Pesmatik olmaktan çıksın

Kısacası ps2'mi pro evolution soccer harici şeyler için de kullanmak istiyorum. Playstation 2'm de oynayacak güzel oyunlar, böyle metal gear solid, god of war muadili böyle "ilerlemeli" güzel oyunlar aramaktayım. Var mıdır önerisi olan?




 
god of war
prince of persia
yok ötesi
  • demlikposet  (12.08.07 21:02:30) 
transformers(yeni çıktı)
black
nfs oyunları.
  • colg fusion  (12.08.07 21:16:05) 
burnout
tekken

  • forrestgump  (12.08.07 21:18:24) 
hepsini oynadım :) kimisinde yarıda sıkıldım (transformers, burnout vs.)
başka başka?

  • yuxel  (12.08.07 21:20:54) 
silent hill serisi... olur da oynamadıysanız diye söyliyim dedim, bulunsun.


  • pispinti  (12.08.07 21:33:51) 
50-60 milyon civarina bulabilcegin (bkz: eye toy)dan satin alip ps2 ye baglamak ve wii tadi almak da bir fikir olabilir.


  • la traviata  (12.08.07 22:34:09) 
eye toy un demoları bile izlemeye doyulmuyor, kim bilir kendisi ne kadar eğlendirir. ayıp olmasa org... neyse ayıp.


  • kimlanbu  (12.08.07 22:43:44) 
ho$unuza gider mi bilmem ama (bkz: yakuza/22)

yakuza 2 de cikmi$ diyorlar, emin degilim.
  • katafalk  (12.08.07 22:57:14) 
eye toy kullanmi$ biri olarak diyorum ki cok da eglenceli degil.
oyunlar cok basit geldi bana.

  • sourlemonade  (12.08.07 22:59:45) 
fatal frame serisi(korku)
gta vice city ve san andreas(macera, aşk heyecan korku ve nefret)

  • dirk pitt  (13.08.07 01:00:44) 
mutlaka resident evil 4, marc ecko's getting up, bully, şu ana kadar god of war dışında oynadığım en güzel 3 oyun diyebilirim:) Bir de silent hill tarzı forbidden siren var ki aman aman diyorum, güzel olmasına güzel ama ürpertiyor.


  • she runs away  (13.08.07 02:00:39) 
Oyunla ps'yle falan aram hiç yok ama she runs away'in dediği gibi resident evil'ı deneyin derim ben de. 3 Arkadaş başından kalkamamıştık hem heyecandan hem korkudan: )


  • colonizer  (13.08.07 05:19:34) 
sony nin genji si var.
yine sony den iki şaheser ismi söyliyim biliyondur gerçi. ico (eskidir baya ama klasiktir, şaheserdir) ve shadow of the collosus.

daha basit ve eğlenceli ilerleme için ninja tosbağalar var. ama sıkar kesin bi süre sonra.

mgs, gow muadili demişinde.. bu oyunların muadili yoktur.

sony birdir, hideo kojima onun kulu ve elçisidir.
  • berhan  (13.08.07 08:43:26) 
Sıra tabanlı ilerleyen Japon RPG'leri ile aranız nasıldır bilmem, ama özel bir antipatiniz yoksa Final Fantasy X hoşunuza gidebilir.Hatta ben de şu sıralar Final Fantasy XII oynuyorum.

Ratchet&Clank ve Jak&Dexter da oldukça hoş serilerdir.İlk bakışta biraz daha çocuklara hitap ediyor gibi görünebilirler, ama hemen yaftayı yapıştırmamak lazım.Çok eğlenceliler.

Metal Gear Solid demişsiniz; MGS'nin yapımcısı Hideo Kojima'nın bir başka serisi de Zone of the Enders.Anime tarzı grafikler ve mechalar...Mechalara çok hayran değilim, ama PS2'deki Zone of the Enders The Second Runner bayağı hoştu.

Devil May Cry serisi var.Benim için hala bazı konularda God of War'dan önce gelir.Vakti zamanında ilk kez videolarını gördüğümde "PS2 edindiğimde alacağım ilk oyunlardan..." demiştim anında. :) Şu an dördüncüsü yeni nesil konsollara hazırlanmakta.PS2'deki üç oyunundan yalnızca ikinciyi oynamadım ben.Pek iyi olmamış, diyorlardı.Eğer başlamayı düşünürseniz ilk oyundan başlayın bence, her ne kadar üçüncü oyun birincinin öncesini konu alsa da.
  • fragman  (13.08.07 14:22:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.