[]

sizce tutar mı?

sevilla-lyon ms1
colo colo-huachipato ms1
dortmund-real üst
leicester-porto ms1
kopenhag-brugge ms1

ne dersin iş yapar mı kupon?

 
Yapmaz


  • Deathrow  (27.09.16 15:18:56) 
sevilla: yüksek ihtimalle tutar. içerde dünyanın en canavar takımlarından biri sevilla, kolay kolay puan kaybetmezler. lyon'da lacazette sakat, orta sıra takımından halliceler. bence sevilyada he mi alır maçı. ben tatmin oldum.

colo colo: adları güzel de takip etmiyom hiç, bi şey diyemem buna.

dortmund: biraz riskli, bana 1-1'de kalabilir gibi geliyor. casemiro ve marcelo yok real'de, gerçi bu üst bahsi için iyi mi kötü mü tartışılır. ama üst olursa da şaşırmam. dortmund makina gibi. real çok gol yiyor zaten. ronaldu da eşek değil atsın 1 tane.

leicester: bu akşam leicester kazanamazsa benzin döküp yakarım kendimi. portekiz ligini yakından takip ediyorum, porto'dan bi cacık olmaz. yine üçüncü olmazlarsa bil ki benfica veya sporting saçmalamıştır. millet leicester'ı çok küçümsüyor bu sezon epl'ye iyi başlamadılar diye. halbuki taş gibi kadroları var, akılları da şampiyonlar ligi'nde. buradan elenseler premier lig'de yine şampiyon olmazlar belki ama ilk 6'ya oynarlar yani mis gibi takım.

kopenhag: kopenhag'ın kazanması brugge'e göre daha muhtemel tabii ama oranlar itibariyle ben kopenhag'ın abartıldığını düşünüyorum. şahsen bu oranlardan risk almam. izkuerdo muydu neydi o eleman iyi oynuyo brüj'de, sakat makat değilse bi şeyler yapabilir. chelsea-çemişgezek değil ki bu yani neden gidip 1.6, 1.8 oran falan veriyolar kopenhag'a anlamadım. tam 1-1'lik beraberlik maçı bu bence.
  • der meister  (27.09.16 15:25:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.