[]

amerika seyahat sağlık sigortası yaptırmalı mıyım?

iş icabı diplomatik vizeye başvurduğum için belge istemediler, dolayısıyla sigorta yaptırmadım. sonrasında kimse de yaptır demedi. şimdi aklıma geldi, başıma bişey gelse sigortam olmayacak. yaptırayım di mi?




 
bence yaptir ucuz bisey zaten ne olur ne olmaz kafa rahatligi icin deger


  • robokot  (27.09.16 13:34:39) 
Gerek yok ama biz yaptırdık
Ancakşunu unutma karnım ağrıyo grip oldum gibi şeyleri karşılamıyo trafik kazası uzuv kopması gibi hayati şeyleri karşılıyo

  • basond  (27.09.16 13:43:18) 
Bence yaptır. Hatta iş yeri yaptırmalı. Yaptırmıyor mu?

ABD'de ambulans çağırmanın bedeli bile 1000 dolar diye duymuştum bu sigorta muhabbeti olduğunda.
  • himmet dayi  (27.09.16 13:51:17) 
Yaptır yaptır, bişey olmaz deme.


  • yanginmerdiveni  (27.09.16 14:03:20) 
@basond, dikkat etmem gereken bişey var mı? şengen sigortasını biliyorum da..

@himmet, harcırahsız yolluksuz gidiyorum. gri pasaport harcımı bile ben ödedim, öyle diyim.
  • manuel mandalina  (27.09.16 14:18:14 ~ 14:22:48) 
Yaptir. Belli olmaz ne olacagi.
Amerika icin diceksin, yaparlar onlar.

Acillik durumlar karsilanir. Yani acilde agri kesici yemeni gerektirwcek karin agrin olursa evet karsilar. Ama onun disinda basim agridii yi karsilamaz. Ya da doktora gidiyim de muayene olayim olmaz tabi. Acil durumlar icin. En cok kaza vb.
  • kuehles blondes  (27.09.16 15:47:11) 
Kuehles açıklamış sen genede sigortacıya sor durumu anlatır ayrıntılı net sor


  • basond  (27.09.16 17:05:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.