[]

Walking Dead izlemeye devam mı?

!!! sezon 5 spoiler var.

1.5 sene önce falan sezon-5/bölum-8 i izleyip bırakmışım sarışın kızın rehine takasında öldüğü bölüm.

dün gece sezon 5/ 9. bölümü izledim iri zencinin ısırılıp öldüğü ama çok sıkıldım o bölümden.

bu sıkılma o bölüme özel miydi yoksa bundan sonra dizi güzelleşiyor mu? izlemeye devam edeyim mi, daha önümde izlenecek koskoca 6. sezon var birde bu dizinin fear versiyonu.

 
Bence 6. sezon güzeldi. İzlemeye değer.

edit: ooo bi dakka şimdi bazı sahneleri gözümün önüne geldi de... Kesin izle bence 6'yı.
  • himmet dayi  (27.09.16 13:09:54 ~ 13:10:51) 
dizi her sene aynı şeyi yapıyor. verdiği aradan sonra biraz karakter incelemesi, kişisel bunalımları sık sık bize gösterme, sonra yokuş aşağı heyecan. bence izleyin.

bunun dışında bense o sizin sıkıldığınız bölümlerin hastasıyım. yani karakterlerin bu kadar yakın markaja alındığı bölümler, özellikle derinden işlediği mülkiyet kavramı beni etkiliyor. zombili sahneleri daha az seviyorum diyebilirim. benim için zombilerin varlığı, sadece durumu bu hale getirmek için yeterli. bundan sonra hiç görmesem de olur. ama reytingi belirleyen kitle aksiyonu seviyor. o yüzden tasalanmayın. aksiyon hep bol olacak belli ki.
  • windowsguvenlikduvari  (27.09.16 13:15:45 ~ 14:03:56) 
tabiki de devam. sorulur mu bu? :) adamlar yılın her haftası walking dead evreninde kalabilmemiz için walking dead tatildeyken oynayan bir de Fear The Walking Dead çektiler.. zaten geçen açıklamışlar.. walking dead senelerce sürecek, öyle olmasını planlıyoruz demişler.

son sezonda Negan ile tanıştık sonunda. 1 ay kadar kalmış olan sezonda negan at koşturacak belli ki. ki muhteşem bir sezon kapanış sahnesi vardı, düşününce hala tüylerim diken diken oluyor. walking dead candır, canandır özetle...
  • matrix  (27.09.16 13:35:14) 
@matrix

hocam adam 5 9 demiş sen negan dedin. biraz spoiler gibi olmamış mı? yani bilemedim tam.
  • windowsguvenlikduvari  (27.09.16 13:37:21) 
i <3 walking dead


  • yue  (27.09.16 13:48:29) 
@windowsguvenlikduvar:

yok yok. ben normalde hassasım bu konuda. ben de izlerken bir şekilde negan'ı duymuştum. ama sadece isim olarak biliyorsun. ben de o kadar belirttim. bir de içine sürekli yeni karakterlerin girdiği bir yapısı olduğundan çok da "aaa tüh bunu bilmek iyi olmadı" dedirtmez gibi sanki. aksine gaza bile getirebilir. ki kötü mü iyi mi nasıl bir tip olduğunu bile söylemedim. bir de işte zaten diziyi yarım bırakmış ve devam etmek için sağlam gaz isteyen bir durum söz konusu. güdülemek istedim azcık :)
  • matrix  (27.09.16 17:43:26) 
@matrix

doğru tabi çok karakter giriyor. evet tamam hak verdim.
  • windowsguvenlikduvari  (27.09.16 17:50:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.