[]

telefon tavsiye

aylardır beklediğim note patladı, internette bir sürü telefon var ancak kararsız kaldım. one+'lar, motorola moto serileri türkiye'de yok. htc10 şikayetlerini duyunca vazgeçtim. motorolalarda da usb kulaklığa geçmiş. note5'le mi devam etsem, bi yerden nexus mu bulsam bilemedim.

türkiye'de olmayan telefonları nereden buluyorsunuz? şu an hangi android telefon alınmalı?


 
note7 yi bekle düzelecek. elimde note2 var fiyatlar düzgün olursa seneye note8 çıkınca bi note 7 alabilirim. tahmini 1500 e bulurum gibi. yine de o zaman ki para durumuma bağlı note2 ile devam da edebilirim. ama note2 den sonra note3 4 5 hiç birini alasım gelmedi. tek özendiğim note7 oldu. ama elimdeki note 2 de hala canavar gibi. bakalım fiyata bakarım heralde çok uygun olursa note7 iyidir.


  • ergenpezeveng  (27.09.16 01:32:38) 
samsung sorunlu note 7 leri alıp yenisiyle değiştiriyormuş. radyo haberinde duymuştum.


  • safepassage  (27.09.16 09:18:57) 
motorolaya güvenmiyorum çünkü en son 2013 te çıkan motorolayı alanların hepsi rezil rüsva oldu, ne bi yazılım çıkardılar ne bişey, son zamanlar hiç bişeyler çalışmaz olmuştu.

o yüzden motorola artık eskisi gibi dehşet güzel bir marka değil benim için

sony tavsiye ederim z5 kullanıyorum büyük isterseniz z5premium, çok hızlı çok net bir telefon, kamera müzik olaylarıda inanılmaz güzel.
  • killerbee  (27.09.16 10:40:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.