[]

keşke gitmeseydi dediğiniz teknolojiler?

şöyle tadını çıkaramadan kaybolan, harika olmasına rağmen daha iyi şeyler çıkınca yokolan teknolojilerden hangilerini özlüyorsunuz?

şu telefonlar tüm diğer aletleri piyassadan sildi. içinde her şey de var zaten...

önce mp3ler, kaset çalarları(aka walkman) piyasadan sildi, sonra ipodumsu daha güzel mp3 playerlar geldi, sonra telefonlar mp3 playerları sildi.

bu arada md playerlar çıktı, ben hevesimi alamadım onlardan...
images.sonicelectronix.com

saatlerde kalktı piyasadan.

bunlar gibi neler keşke olsa diyosunuz?

 
atari
eski olanlardan

  • basond  (27.09.16 01:05:38) 
Google glass.


  • alwayschargeneverbend  (27.09.16 01:07:34) 
msn messenger!


  • devilred  (27.09.16 01:14:44) 
Abi yaziyi okurken md player dedim icimden.boyle guzel bir alete buyuk yazik oldu.


  • duptıs  (27.09.16 01:16:03) 
ben de bi icq diyim de eksik kalmasin.


  • superfluid  (27.09.16 01:19:16) 
oyun kartuşları. keşke hala kartuşla çıksa oyunlar. çizilme derdi vs yok.

bir de bantlı video cihazları 4k filan düşünmezdik çözünürlüğü istediğimiz gibi ayarlardık.
  • ergenpezeveng  (27.09.16 01:36:56) 
Teletext'i çok severdim ben. İnsanın elinde bol kaynak olmayınca aynı şeyi döndüre döndüre okuyup sıkılmıyor bile. Toplam 5 bilmece, üç fıkra, 7-8 haber vardı. Müzik top 10 listesi haftada bir yenileniyordu. Her gün birkaç kere okur, yenisi gelmiş mi diye kontrol eder, yenisi varsa arkadaşımı arayıp haber verirdim. O da aynısını yapardı.


  • aychovsky  (27.09.16 01:45:22) 
Google glass +1.

Tam alsam mı falan derken gitti.

Bir de taşınabilir yazıcı.
  • babilbaligi  (27.09.16 06:20:40) 
Duyuruyu okurken md player aklıma geldi benimde.


  • sutlu nescafe  (27.09.16 08:09:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.